גנק הבלגית דורשת סכום שנע סביב 30-40 מיליון יורו על ילד הפלא שלה, קונסטנטינוס קרצאס. אם לשפוט על פי הדיווחים, היווני בן ה-18 מחוזר על ידי ארסנל, צ'לסי, מנצ'סטר סיטי, מילאן, באייר לברקוזן ומונאקו, ובספרד כתבו היום (חמישי) ש"ריאל מדריד עוקבת אחריו מקרוב".
הקשר ההתקפי נולד וגדל בבלגיה, ייצג אותה בנבחרות הצעירות, אבל לבסוף בחר בנבחרת הבוגרת של יוון – מולדתו של הוריו.
קרצאס ערך הופעת בכורה בבוגרים בגיל 15 ו-8 חודשים, אז לבש את מדי קבוצת המילואים של גנק בליגת המשנה בבלגיה. את המשחק הראשון שלו בקבוצה הבוגרת, עשה בגיל 16 ו-8 חודשים, ומאז הוא שחקן הרכב כמעט קבוע.
הנער חגג יום הולדת 18 בחודש שעבר, אבל כבר הספיק לרשום 70 הופעות בקבוצה הראשונה של גנק. בגיל 17 ו-124 ימים, הפך לכובש הצעיר בתולדות נבחרת יוון כשמצא את הרשת של נבחרת סקוטלנד בניצחון 0:3 בליגת האומות.
קרצאס הוא קשר התקפי/פליימייקר עם טכניקה גבוהה מאוד, שמחפש לקבל את הכדור בין הקווים ולשבור הגנות עם דריבל קצר, שינויי קצב וראיית משחק. הוא אוהב להיות השחקן שמוביל את ההתקפה, נכנס למרכז כדי לייצר מצבים ומסוגל גם לבעוט מרחוק ולסיים בעצמו. בתקשורת האירופית הוא מושווה בעיקר לשני קשרים מחוננים שנודעו בראיית המשחק שלהם: ססק פברגאס וקווין דה בראונה.
מה דעתך על הכתבה?