ארסנל חגגה בגביע עם שלושער של מרטינלי, מנצ'סטר יונייטד הודחה

play
גבריאל מרטינלי שחקן ארסנל חוגג שער | רויטרס
צפו: ארסנל נחלצה מפיגור מפתיע וכבשה רביעייה מול פורטסמות' בגביע 02:42

הברזילאי כיכב ב-1:4 בחוץ על פורטסמות' מליגת המשנה, האברץ עלה לדקות ראשונות מאז אמצע אוגוסט. יונייטד - ברייטון 2:1

(גודל טקסט)

הסיבוב השלישי של הגביע האנגלי נמשך גם היום (ראשון). תחילה ארסנל נמנעה מהפתעה מול פורטסמות' ובהמשך מנצ'סטר יונייטד הודחה אחרי הפסד לברייטון.

פורטסמות' – ארסנל 4:1

למרות רגעי חרדה בדקות הפתיחה, מוליכת הפרמיירליג צלחה את המשוכה שהציבה בפניה המדורגת 21 בליגת המשנה. ארסנל לא הפסידה לפורטסמות' מאז מרץ 1958 (23 מפגשים בכל המסגרות) אבל נקלעה לפיגור מפתיע בעקבות שער של קולבי בישופ בדקה השלישית. שער עצמי של אנדרה דוזל החזיר את התותחנים לעניינים בדקה השמינית, גבריאל מרטינלי הפך בדקה ה-25 ומשם המלאכה הייתה פשוטה יותר. נוני מדואקה אמנם החמיץ פנדל בדקה ה-43, אבל מרטינלי חגג את השני שלו בדקה ה-51 מבישל של גבריאל ז'סוס והשלים שלושער בנגיחה בדקה ה-72 מבישול שני של מדואקה, הפעם מקרן. קאי האברץ נכנס לדקות ראשונות מאז מחזור הפתיחה באמצע אוגוסט.

גבריאל מרטינלי שחקן ארסנל חוגג שער
שלושער ראשון בקריירה. גבריאל מרטינלי | רויטרס

מנצ'סטר יונייטד – ברייטון 2:1

בזמן שנמשכים החיפושים אחרי מאמן ראשי, דארן פלטשר המשיך לעמוד על הקווים של מנצ'סטר יונייטד ורצף תוצאות התיקו שלה נשבר – אבל לא כמו שהיא רצתה. בריאן גרודה כבש בדקה ה-12 ובישל לדני וולבק בדקה ה-64, ובנימין ששקו רק צימק בדקה ה-85. שיי לייסי שנכנס כמחליף ביונייטד, ספג שני צהובים בתוך שלוש דקות (87 ו-89) והשדים האדומים סיימו את המשחק ב-10 שחקנים – ועם הדחה מוקדמת. לברייטון זה ניצחון רביעי בחמשת המשחקים האחרונים באולד טראפורד.

שחקן מנצ'סטר יונייטד, לני יורו
יורו ומנצ'סטר יונייטד הודחו כבר באמצע ינואר | רויטרס

משחקים נוספים

דרבי קאונטי – לידס 3:1 לדרבי: בן בררטון (35). ללידס: ווילפריד ניונטו (55), או טנאקה (59), ג'יימס ג'סטין (90+3)

ווסטהאם – ק.פ.ר 1:2 (לאחר הארכה) לווסטהאם: קריסנסיו סאמרוויל (45+10), טאטי קסטז'אנוס (98). לק.פ.ר: רישאר קונה (65)

עוד באותו נושא: ארסנל, מנצ'סטר יונייטד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי