באיטליה דיווחו שיובנטוס בוחנת אפשרות לצרף את אליסון בקר בקיץ הקרוב, כאשר חוזהו של שוער ליברפול מסתיים בתום עונת 2025/26. לפי "גאזטה דלו ספורט", הגברת הזקנה מחפשת שוער ראשון חדש מהפרמיירליג, כשגם גוליילמו ויקאריו מטוטנהאם נמצא ברשימה.
אליסון בן ה-33 נחשב לאחד השוערים הטובים באנגליה מאז שהצטרף לליברפול מרומא ב-2018. עם זאת, העובדה שחוזהו מתקרב לסיומו פותחת פתח לתרחיש מעניין בקיץ. לליברפול קיימת אופציה להאריך את ההתקשרות בשנה נוספת, מה שמקטין משמעותית את האפשרות שיובנטוס תצרף אותו בהעברה חופשית.
לפי דיווחים באנגליה, בליברפול היו מוכנים לכך ולכן קיבלו החלטה להחתים מבעוד מועד את את גיורגי ממרדשווילי, שמסומן כיורש של הברזילאי. נכון לעכשיו, הגאורגי עדיין מתחת לאליסון בהיררכיה.
אליסון עצמו רמז בעונה שעברה כי הוא מעריך שליברפול תממש את האופציה בחוזהו: "יש לי עוד שנה בחוזה ועוד שנה כאופציה של המועדון, שכנראה תמומש". עם זאת, הוא גם לא הסתיר את רצונו לשוב בעתיד לברזיל וללבוש שוב את מדי אינטרנסיונל: "אני רוצה לחזור, במיוחד לאינטרנסיונל. אני לא יודע מתי זה יקרה, אבל רוצה לעשות את זה".
בשלב זה לא ברור אם יובנטוס תתקדם למהלך רשמי, אך בליברפול כבר מחזיקים בתכנית מגירה ליום שאחרי – הפיכת ממרדשווילי לשוער הראשון באופן קבוע, גם אם כרגע אליסון נותר השוער הבכיר של הקבוצה.
מה דעתך על הכתבה?