העסקה סוכמה: שחקן נבחרת ארגנטינה עובר לצ'לסי תמורת 40 מיליון יורו

play
ולנטין בארקו, ג'וד בלינגהאם | Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images
צפו: ספרד גברה על ארגנטינה בהארכה וזכתה במונדיאל בפעם השנייה בתולדותיה 03:13

ולנטין בארקו, שעלה לכותרות בעקבות החבטה שספג מג'וד בלינגהאם לאחר גמר המונדיאל, השלים את מעברו לבלוז ביום הולדתו ה-22

(גודל טקסט)

סוכמה העברת ולנטין בארקו משטרסבורג לצ'לסי. קשר נבחרת ארגנטינה היה חלק מהסגל שהגיע לגמר מונדיאל 2026, מיעט לשחק ועלה לכותרות בהקשר פחות נעים – אחרי שהתגרה בשחקני נבחרת אנגליה בתום חצי הגמר וג'וד בלינגהאם סטר לו בראשו.

הארגנטינאי, שיכול לשחק הן כקשר והן כמגן שמאלי, חוזר לאנגליה אחרי ששיחק חצי עונה בברייטון. הוא התחיל את הקריירה בבוקה ג'וניורס, נרכש על ידי השחפים תמורת כ-9 מיליון יורו ושיחק גם כמושאל בסביליה. ב-2025 נרכש על ידי שטרסבורג ומאז גילה יכולת גבוהה מאוד שבזכותה גם קיבל זימון למונדיאל.

ולנטין בארקו, ג'וד בלינגהאם | Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

הסיכום בין צ'לסי לשטרסבורג הושג כבר לפני כחודשיים, אבל המסמכים נחתמו רק עכשיו. קבוצת BlueCo של טוד בוהלי מחזיקה בבעלות על שני המועדונים ובארקו הוא השחקן החמישי שעושה את הדרך מהקבוצה הצרפתית לקבוצה האנגלית.

בארקו שחוגג היום את יום הולדתו ה-22, רשם בעונה החולפת 3 שערים ו-9 בישולים ב-43 הופעות בכל המסגרות. במונדיאל הוא הסתפק ב-19 דקות כמחליף בניצחון 1:3 על ירדן בשלב הבתים.

עוד באותו נושא: ולנטין ברקו, צ'לסי, שטרסבורג

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי