הרשעתה של מנצ'סטר סיטי ב-114 מתוך 115 האישומים שהוגשו נגדה בגין הפרות לכאורה של התקנות הפיננסיות של הפרמיירליג ממשיכה להכות גלים, והפעם עימות וירטואלי בין רודרי לרוי קין. כזכור, לקראת המשחק בין אנגליה לספרד, רודרי, ששיחק בסיטי עד הקיץ האחרון, גיבה את האקסית.
בדברים שאמר לתקשורת, סיפר הקשר הספרדי כי הנהלת המועדון תמיד אמרה לשחקנים שלא היו טעויות חמורות בעניינים פיננסיים: "יש לי אמון במערכת המשפט ובחפותו של המועדון. כשאתה חי מדי יום במועדון ורואה את כל האנשים שעבדו קשה במשך כל השנים כדי להשיג את ההצלחה שהייתה לנו, עם פפ, הבעלים וכולם – אי אפשר לקחת את זה מאיתנו".
אלא שבשידור ברשת "ITV", רוי קין דחה לחלוטין את עמדתו של רודרי: "זה נמשך כבר די הרבה זמן. אני בהחלט לא מסכים עם המסר של רודרי. מנצ'סטר סיטי בחרה במודע לרמות. עם כל מה שהם זכו בו בשנים האחרונות, מגיע להם להיענש".
קין לא עצר שם והוסיף: "הם רימו ונמצאו אשמים. זו גלולה מרה עבור מנצ'סטר סיטי, שחייבת כעת לספוג את ההשלכות. אלה היו גם חדשות עצומות. זה לא דבר מה בכך שהמועדון נמצא אשם ב-114 סעיפים. אלה חדשות מזעזעות".
מה דעתך על הכתבה?