המחזור השמיני בפרמיירליג, שיצא לדרך אתמול (שישי) עם 1:1 בין איפסוויץ' ונוטינגהאם פורסט, יספק היום שלושה משחקים מסקרנים במיוחד. מנצ'סטר סיטי פותחת את משחקי היום במשחק חוץ מול אסטון וילה המשתפרת.
שחקני סיטי המומים בפתיחה | אימג'בנק GettyImages
אסטון וילה – מנצ'סטר סיטי (ספורט1)
מנצ'סטר סיטי תנסה להמשיך את פתיחת העונה המושלמת שלה כשתתארח אצל אסטון וילה. האלופה מוליכה את הפרמיירליג עם 21 נקודות מ-21 אפשריות ומאזן שערים 7:19, ואחרי שבעה מחזורים היא הקבוצה היחידה שעדיין לא איבדה נקודה. במחזור האחרון היא התקשתה הרבה יותר מהצפוי מול איפסוויץ', אך יצאה עם 2:3 ושמרה על הרצף. וילה מגיעה מהמקום ה-12 עם שמונה נקודות, אחרי 0:1 חשוב בחוץ על ניוקאסל. המארחת כבר הוכיחה שהיא מסוגלת להקשות מאוד על סיטי: במפגש הקודם בין הקבוצות, במאי האחרון, היא ניצחה אותה 1:2.
פיל פודן, שכבש שלושער מול א.א.ק אתונה באמצע השבוע, ימתין על הספסל של סיטי, כשארלינג הולאנד, ז'רמי דוקו, מארק גהי ואילימן אנדיאיי יפתחו בהרכב. מנגד, אסטון וילה ביצעה ארבעה שינויים בהרכב, כשמאטי קאש, איאן מאטסן, בובקאר קמארה ויוהאן מנזמבי נכנסו ל-11.
הולאנד חסר אונים מול סוזוקי | אימג'בנק GettyImages
מהלך המשחק
דקה 6: 0:1 לאסטון וילה! מקגין ניצל שגיאה בהגנת התכולים, הכניס כדור נפלא לג'קסון, והאחרון פרץ לרחבה ושחרר בעיטה אדירה לפינה השמאלית העליונה.
דקה 21: דוקו השתחרר משמירה באגף שמאל והעביר כדור רוחב לשרקי בתוך הרחבה. הצרפתי בעט למרכז השער, אבל ציון סוזוקי היה במקום והדף היטב כדי לשמור על היתרון של אסטון וילה.
דקה 28: סיטי מתקרבת לשוויון. אנדיאיי סובב בעיטה לעבר הפינה הרחוקה והנמוכה, אבל הכדור פגע בקורה ויצא החוצה.
דקה 52: 1:1! מנצ'סטר סיטי חזרה למשחק. אנדיאיי הגביה לרחבה, ארלינג הולאנד התרומם מעל ההגנה ונגח לפינה השמאלית התחתונה.
דקה 60: 1:2 לוילה! מבאיי, שנכנס כמחליף, פרץ באגף ימין והעביר כדור רוחב לג'קסון. החלוץ הסנגלי הקדים את ההגנה ובעט מתחת לדונארומה לרשת.
מה דעתך על הכתבה?