פיורנטינה התקשתה בלי סולומון, האוהדים נחרצים: "בלעדיו היא כלום"

play
מנור סולומון במדי פיורנטינה | Gabriele Maltinti
צפו בתקציר: פיורנטינה הובסה 3:0 במשחק הראשון אחרי הפציעה של סולומון 02:05

הוויולה הפסידה 3:0 לאודינזה, האוהדים לא מרוצים ומבינים שהיעדרותו של הישראלי משמעותית במיוחד: "מבין כל מי שהצטרף, משאיר רק אותו"

(גודל טקסט)

באיטליה המשיכו לעסוק הערב (שני) בהיעדרותו של מנור סולומון מסגל פיורנטינה במשחק החוץ מול אודינזה, בו הוויולה הפסידה 3:0. במוקד עמדה גם המשמעות המקצועית עבור פאולו ואנולי וגם הטון הביקורתי מצד הקהל ברשת. סולומון לא נכלל בסגל, ופיורנטינה נאלצה לאלתר פתרונות באגף – בזמן שהקבוצה נאבקת בתחתית.

כזכור, שחקן הכנף הישראלי סובל מקרע בשריר הירך וצפוי להיעדר כחודש מהמגרשים. ההערכה היא כי יחמיץ שישה משחקים (ארבעה משחקי ליגה ושניים בקונפרנס ליג) וישוב למגרשים רק באפריל.

ב"ויולה ניוז" הדגישו שמדובר בחיסרון משמעותי בגלל הכושר הטוב שבו היה סולומון והחשיבות הטקטית שצבר אצל ואנולי, שמחפש פתרונות מוגבלים: "הצוות עובד בעיקר על החזרה לכשירות מלאה של אלברט גודמנסון, שמסומן כאופציה המרכזית למלא את החלל".

שחקן פיורנטינה, מנור סולומון | GettyImages, Image Photo Agency

במהלך המשחק עצמו, האוהדים קישרו את היכולת של פיורנטינה להיעדרות של הישראלי. בין היתר הופיעו תגובות בסגנון: "בלי סולומון, פיורנטינה בהתקפה היא כלום, נקודה", לצד אמירות שמבליטות כמה העריכו את תרומתו מאז שהצטרף. אוהד אחר כתב, תוך ביקורת כללית על מצב הסגל, כי מבחינתו מבין המצטרפים הוא "משאיר רק את סולומון".

עוד באותו נושא: מנור סולומון, פיורנטינה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי