הקהל חוזר: לאציו תקלקל למילאן את אופוריית הדרבי?

חרם אוהדי הביאנקוצ'לסטי מגיע לסיומו מול המדורגת שנייה, שעדיין לא הפסידה בחוץ העונה בליגה, אך הפסידה ללאציו בגביע באולימפיקו (א', 21:45). קומו ורומא בקרב ישיר על המקום הרביעי (19:00, ספורט2)

קבוצות: לאציו רומא
(גודל טקסט)

המחזור ה-29 בסרייה A יימשך מחר (ראשון) עם חמישה משחקים, כשהמרכזי שבהם יפגיש באולימפיקו בין לאציו למילאן, שיכולה לצמק את הפער מהפסגה לחמש נקודות אחרי המעידה הנוספת של אינטר. לפני כן, קומו תארח את רומא לקרב ישיר על כרטיס לליגת האלופות.

אוהדי לאציו
אוהדי לאציו | רויטרס

לאציו – מילאן (21:45)

כדי שלניצחון היוקרתי בדרבי מהשבוע שעבר תהיה משמעות, מילאן לא יכולה להרשות לעצמה להשאיר נקודות באולימפיקו. הרוסונרי עדיין ללא הפסד חוץ העונה בליגה, אבל בביקור אצל לאציו בתחילת דצמבר הפסידו 1:0 והודחו מהגביע בשמינית הגמר. לאחרונה היה חרם של אוהדי הביאנקוצ'לסטי נגד הבעלים קלאודיו לוטיטו, ובניצחון הדרמטי על ססואולו בתוספת הזמן היו כ-2,000 צופים בלבד, אבל הקהל אמור לחזור ואולי לתת דחיפה לקבוצה שנמצאת רק במקום ה-10 ואיבדה את השוער הראשון איבן פרובדל עד סוף העונה. גם דנילו קטאלדי פצוע ואלסיו רומאניולי בספק למפגש עם האקסית, שתחסר את אדריאן ראביו המוצהב ואת רובן לופטוס-צ'יק הפצוע.

מאנו קונה, רומא
חוזר לקישור של רומא. מאנו קונה | אימג'בנק GettyImages, Paolo Bruno

קומו – רומא (19:00, ספורט2)

שתי קבוצות עם 51 נקודות נפגשות לקרב ישיר על המקום הרביעי. בזמן שרומא עסוקה גם בליגה האירופית (1:1 במשחק הראשון בשמינית הגמר בבולוניה) לקומו המפתיעה יש רצף של שלושה ניצחונות והיא רוצה להישאר לפני יריבתה. הג'אלורוסי ניצחו בשני המפגשים האחרונים בין השתיים, אבל זה היה באולימפיקו. בעונה שעברה הפסידו 2:0 בביקור אצל הקבוצה של ססק פברגאס, ולמעשה לא ניצחו בקומו מאז אפריל 1989. אוון אנדיקה המוצהב יחסר לרומא, פאולו דיבאלה, ארטיום דובביק ואוון פרגוסון פצועים, אבל לפחות מאנו קונה חוזר. מקסימו פרונה נפצע בניצחון על קליארי והוחלף בדקה ה-36, אבל כשיר ועשוי לפתוח ב-11 של פברגאס.

משחקים נוספים:

ורונה – גנואה (13:30) ססואולו – בולוניה (16:00) פיזה – קליארי (16:00)

המחזור יגיע לסיומו ביום שני (21:45) כאשר פיורנטינה, ללא מנור סולומון הפצוע, תתארח לקרב תחתית אצל קרמונזה.

עוד באותו נושא: לאציו, מילאן, קומו, רומא בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי