דורטמונד לא מראה סימני ייאוש במרדף אחרי באיירן מינכן. הפעם דרסו השחורים-צהובים 1:4 את פרנקפורט, בעוד ששאלקה פספסה הזדמנות לטפס למקום הרביעי בטבלה עם 2:1 מפתיע לאאוגסבורג משער בתוספת הזמן.
דורטמונד – פרנקפורט 1:4
אלכסנדר מאייר העלה את האורחת ליתרון כבר בדקה השישית, אבל בדקה ה-24 הנריך מיקיטריאן איזן ואותת שלא יהיה פשוט להוציא נקודות מהסיגנל אידונה פארק. הרחקתו של סלובודן סדוייביץ' האורח רגע לפני ההפסקה סייעה למהפך.
- הפתק שמשגע את גרמניה: מה כתב פפ?
- ועכשיו בארסה: גואנגז'ו ניצחה 1:2 את אמריקה
- הצטרפו לדף הפייסבוק של ספורט1
בדקה ה-57 פייר אמריק אובמיאנג הפך וכעבור ארבע דקות גם מאטס הומלס מצא את רשת היריבה. אדריאן ראמוס חתם את התוצאה לקראת הסיום (86) וצימק את הפער מהמוליכה באיירן בחזרה ל-5 נקודות.
אאוגסבורג – שאלקה 1:2
האורחים עלו למשחק כשהם יודעים שוולפסבורג ומנשנגלדבאך איבדו אתמול נקודות, והם יכולים לחלוף על פניהם במעלה הטבלה אם ינצחו את המארחים המצויים מתחת לקו האדום, אולם כאמור הפסידו במפתיע ואף צנחו למקום השמיני כשלרשותם 24 נקודות. מנגד, המארחים קיבלו הרבה אוויר לנשימה עם הניצחון, וכעת הם ניצבים במקום ה-13 עם 16 נקודות.
הבווארים היו טובים יותר והיו ראויים לניצחון, לאחר שסיכנו את השער של הרויאל בלוז לא פחות מ-20 פעמים, לעומת 12 בלבד לצד השני. הם נטלו את ההובלה משער של הבלם הקוריאני ג'ונג-הו הונג בדקה ה-34.
שאלקה הצליחה להשוות את התוצאה בדקה ה-70 מרגליו של מגן נבחרת בוסניה סאא'ד קולאסינאק, אך המילה האחרונה הייתה שייכת לקאייבי הברזילאי, שכבש שער ניצחון דרמטי בדקה ה-92.
מה דעתך על הכתבה?