מרקוס רשפורד, שהושאל העונה ממנצ'סטר יונייטד לברצלונה, לא הפסיק לפרגן לכישרון הצעיר של הקטלונים, לאמין ימאל – ואף השווה אותו לאגדה הברזילאית רונאלדו נזאריו.
רשפורד נכנס כמחליף בבכורה שלו בלה ליגה, בניצחון 0:3 על מאיורקה, משחק שבו ימאל בן ה־17 חתם את התוצאה עם שער נהדר. אחרי המשחק סיפר האנגלי ל־"Sport": "הוא השחקן הכי מוכשר ששיחקתי איתו אי פעם בגילו. לא ראיתי מישהו שמשפיע על המשחק ככה באופן עקבי. אולי רק רונאלדו נזאריו… להיות דומיננטי כל כך על המגרש בגיל כזה – זה פשוט מדהים. יש לו קריירה ארוכה לפניו ואני מקווה שימשיך להשתפר".
זו לא הפעם הראשונה שרשפורד מחמיא – מוקדם יותר כבר הצהיר כי ימאל מועמד טבעי לזכות בעתיד בכדור הזהב. אגב, הצעיר הספרדי כבר נמצא ברשימת המועמדים השנה לצד עוסמן דמבלה מפריז סן ז'רמן.
ימאל, שנחשב לכשרון הגדול ביותר של ברצלונה בעשור האחרון, ממשיך לשבור שיאים ולזכות למחמאות מכל עבר, בעוד רשפורד מנסה להתאקלם תחת האנזי פליק בקאמפ נואו. בשבת הקרובה שניהם צפויים לחזור לפעולה מול לבאנטה במסגרת הליגה הספרדית.
מה דעתך על הכתבה?