אמביד חזר אחרי שמונה חודשים – וסגר חשבון עם כולם

play
נראה מוכן. ג'ואל אמביד | GettyImages
קליפ סיכום שבוע, 16.10 05:01

הסנטר של פילדלפיה סייע עם 14 נק', 7 ריב' ו-8 אס' לנצח 110:126 את מינסוטה בהכנה, ובקאמבק מהפציעה עקץ את התקשורת: "אני כנראה לא אחד מ-100 השחקנים הטובים בליגה"

(גודל טקסט)

אחרי שמונה חודשים ארוכים בהם ישב מחוץ למגרש, ג'ואל אמביד חזר הלילה (בין שישי לשבת) לשחק כדורסל. הסנטר הענק של פילדלפיה בלט בניצחון של הסיקסרס בהכנה עם 110:126 על מינסוטה, כשאמביד רשם שורה סטטיסטית נאה במיוחד של 14 נקודות, 7 כדורים חוזרים, 8 אסיסטים ושלוש חטיפות ב-18 דקות וחצי על הפרקט.

הסנטר צפוי להתחיל את העונה בצורה מדודה כשניהול הדקות שלו יהיה משמעותי מאוד, בוודאי בתחילת העונה, אך נראה כי לפי התגובות שלו לאחר הניצחון, הוא בעיקר רוצה לסגור חשבון עם התקשורת ומבקריו.

בדירוג 100 השחקנים של ה-NBA אמביד צנח העונה מהמקום השמיני בעונה שעברה למקום ה-47 לפני פתיחת העונה בשבוע הבא, והוא לא שכח את זה.

"לפי הרבה גופי תקשורת, אני אפילו לא אחד מ-100 השחקנים הטובים ביותר בליגה, אז כנראה שאצטרך להישאר בריא וכשיר ולהראות איפה אני יכול לעזור לקבוצה לנצח", אמר אמביד לאחר הניצחון.

ג׳ואל אמביד, פילדלפיה סיקסרס
נראה מוכן. ג'ואל אמביד | GettyImages

את העונה שלה, פילדלפיה תפתח נגד בוסטון בערב הפתיחה של הליגה הטובה בעולם.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי