מכת הפציעות של ברצלונה הביאה את האנזי פליק עם לא מעט חששות למשחק הביתי אמש (שלישי) מול אולימפיאקוס, אך אחד שכן חזר מהיעדרות ישר להרכב, היה הקשר פרמין לופס שכיכב עם שלושער מרשים והביא לניצחון 1:6 ענק בליגת האלופות, בעיקר בזכות מחצית שנייה גדולה.
השחקן בן ה-22 פתח את מסכת השערים של קבוצתו עם שער ראשון כבר בדקה השביעית וכבש את השני שבע דקות לתום החצי הראשון. למרות ניסיונות קאמבק של האורחת, פרמין סיים את המשחק עם שער נוסף והשווה שיא של 38 שנים, כאשר הספרדי האחרון שכבש שלושה שערים באירופה במדי הקטאלונים, היה אנחל "פיצ'י" אלונסו ב-1986 מול גטבורג.
"זה הלילה הכי טוב שלי כשחקן בארסה – שלושר ראשון בבוגרים זה חלום שהתגשם. היינו צריכים ניצחון כזה ועכשיו כל הריכוז בקלאסיקו" שיתף פרמין בהתרגשות אחרי המשחק.
ב'מונדו דפורטיבו' ניתחו את ההופעה של הקשר הצעיר ואף השוו אותו לכוכב ואגדת המועדון בעבר. "הביצוע הטכני והבעיטה בגול השלישי אחרי ניסיון ההרמה הכושלת של רוני ברדאג'י, היה הכי קרוב שיש לרמה של רונאלדיניו" נכתב.
פלמרות השלושער, פרמין נשאר צנוע ויודע שיש לו עוד דרך ארוכה עד לתהילה: "אני מנסה להוכיח על המגרש בכל פעם שמגיע לי לקבל את ההזדמנות. אהיה איפה שהמאמן צריך אותי ואני יכול עוד להשתפר".
מה דעתך על הכתבה?