המחזור התשיעי בסרייה A נמשך הערב (רביעי) עם ניצחונות של רומא, אינטר, יובנטוס וקומו, שמהווה גם היא חלק מחבורת הצמרת.
רומא – פארמה 1:2
הג'אלורוסי הפסידו בארבעה מחמשת משחקי הבית האחרונים שלהם בכל המסגרות, אבל מול יריבה שלא ניצחה באולימפיקו מאז אפריל 1997, ידעו לתקן את הסטטיסטיקה הרעה מהתקופה האחרונה ולהיצמד שוב לנאפולי המוליכה. ההתקפה שוב לא ממש הלהיבה ושער של מתיאס סולה נפסל, אז הישועה הגיעה מההגנה: פאולו דיבאלה הרים כדור קרן והספרדי מריו הרמוסו ניצל החלקה מוזרה של השוער היפני זאיון סוזוקי ונגח פנימה בדקה ה-63 את שער הבכורה שלו בסרייה A. ארטיום דובביק קם מהספסל בדקה ה-73 ודאג להכפיל עניין שמונה דקות לאחר מכן עם סיבוב יפה ברחבה. האורחת נותרה עם ניצחון בודד העונה, כשאלסנדרו צ'ירקאטי הצליח רק לצמק ארבע דקות לסיום.
נכנס כמחליף וכבש. ארטיום דובביק | רויטרס
יובנטוס – אודינזה 1:3
לאחר פיטוריו של איגור טודור ועוד לפני הגעתו של לוצ'אנו ספאלטי, יובה קטעה את רצף שלושת ההפסדים ושמונת המשחקים ללא ניצחון (בכל המסגרות) בדרבי הזברות. דושאן ולאחוביץ' סידר יתרון מוקדם עם פנדל בדקה החמישית, אבל בתוספת הזמן של המחצית הראשונה היה זה ניקולו זאנילו שהשווה עם טאץ' אלגנטי ברחבה. הבלם פדריקו גאטי החזיר את היתרון עם נגיחה בדקה ה-67 ואת הניצחון הבטיח קנאן יילדיז, שסחט פנדל ודייק בדקה השישית של תוספת הזמן.
שער ראשון במדי אינטר. פטאר סוצ'יץ' | רויטרס
אינטר – פיורנטינה 0:3
הנראזורי התקשו מאוד בסן סירו מול אכזבת העונה עד כה, אבל בסופו של דבר התאוששו מההפסד בנאפולי ועלו למקום השלישי. הקאן צ'לחנוילו הטורקי פרץ את הסכר בדקה ה-66 ואחרי חמש דקות הכין הקפטן לאוטרו מרטינס לפטאר סוצ'יץ' שהשתחרר בצורה מרהיבה ברחבה וחגג שער בכורה. צ'לחנויולו השלים צמד מהנקודה הלבנה בדקה ה-88, אחרי הרחקתו של מאתיה ויטי. פיורנטינה מתחת לקו האדום ועדיין ללא ניצחון בליגה.
החזיר את יובנטוס למסלול. פדריקו גאטי | רויטרס
קומו – ורונה 1:3
הקבוצה של ססק פברגאס ממשיכה להפתיע ולהיות חלק מהצמרת, כשהיא עם הפסד בודד אחרי תשעה מחזורים. אנסטסיוס דוביקאס היווני נגח את הראשון בדקה התשיעית והמגן האוסטרי סטפן פוש סיפק נגיחה משלו בדקה ה-62, כשהמחליף מרגים וויבודה חתם את התוצאה במתפרצת בתוספת הזמן. סואט סרדאר רק השווה זמנית אחרי שחטף כדור ברחבת קומו (25).
מה דעתך על הכתבה?