טרגדיה קשה ב-NFL: מרשון נילנד, שחקן ההגנה של דאלאס קאובויס, שם קץ לחייו בגיל 24 בלבד. נילנד, שנבחר על ידי הקאובויס בסיבוב השני של דראפט 2024 ונחשב לאחת ההבטחות הצעירות בליגה, נמצא מת בטקסס.
לפי הודעת משטרת טקסס, האירוע התרחש בלילה שבין רביעי לחמישי, לאחר שנילנד סירב לעצור לבדיקה בעקבות עבירת תנועה. המשטרה פתחה במרדף, אך איבדה קשר עין עם רכבו. לבסוף, כוחות משטרה בעיר פריסקו מצאו את הרכב שלו כשהוא מרוסק ונטוש, ובמהלך סריקות באזור נמצא נילנד כשהוא ללא רוח חיים, עם פצע ירי שנגרם, לפי החשד, מירייה עצמית.
במהלך החיפושים קיבלה המשטרה מידע שלפיו נילנד הביע מחשבות אובדניות. הוא נמצא מת סמוך לשעה 1:30 לפנות בוקר. "זהו יום עצוב מאוד למשפחת דאלאס קאובויס", נכתב בהודעת המועדון. "מרשון היה חבר אהוב בקבוצה ובארגון כולו. מחשבותינו ותפילותינו עם זוגתו קאטלינה ועם משפחתו."
נילנד רשם את משחקו האחרון רק יומיים קודם לכן, בהפסד 27:17 לאריזונה קרדינלס, בו הבקיע את הטאצ'דאון הראשון בקריירה שלו לאחר שהתנפל על בעיטה חסומה.
הסוכן שלו, ג'ונתן פרזליק, ספד לו בפוסט באינסטגרם: "הכאב הזה כמעט בלתי ניתן לתיאור. ראיתי ילד עם חלום הופך לשחקן מוערך בליגת ה-NFL. הוא השקיע את כל כולו בכל אימון ובכל מהלך. זה אובדן שקשה להכיל."
גם ה-NFL פרסמה הודעת אבל: "אנו המומים מהחדשות הטרגיות על מותו של מרשון נילנד. מחשבותינו עם משפחתו, זוגתו, חבריו ואנשי דאלאס קאובויס."
מה דעתך על הכתבה?