חאבייר טבאס בתגובה ראשונה לחקירה שנפתחה נגדו: "ראיתי את הסרט הזה"

play חאבייר טבאס
חאבייר טבאס | Gualter Fatia/Getty Images
חגיגה אגלית: שערי השבת מהפרמיירליג 02:20

נשיא הלה ליגה התעקש כי ההליך שנפתח נגדו בעקבות תלונה על חשיפת הדוחות הכספיים של ברצלונה לא יוביל לאף תוצאה, וטען כי הוא ממשיך בעבודתו למען הכדורגל המקצועני

קבוצות: ברצלונה
(גודל טקסט)

נשיא לה ליגה, חאבייר טבאס, התייחס להליך שנפתח נגדו על ידי בית הדין לערעורים בענפי הספורט (TAD) בעקבות תלונה על הפרת סודיות וטען כי "זה יסתיים בלא כלום". טבאס ציין בהודעה בחשבון X (טוויטר לשעבר) שלו כי מדובר בסיפור מוכר: "ראיתי את הסרט הזה פעמים רבות: בשלב זה כבר יש לי שלוש תלונות פליליות, איבדתי את הספירה של התלונות שהוגשו נגדי בפני ה-CSD (המועצה העליונה לספורט בספרד), וכבר נדרשתי לממש עשרות פעמים את זכות התגובה מול כלי תקשורת רועשים מאוד".

למרות החקירה, נשיא לה ליגה הדגיש כי אינו משנה את כיוונו: "האסטרטגיה נשארת זהה: להציף את המערכת בתלונות ולראות אם משהו יידבק. בינתיים, אני ממשיך בעבודתי שלי: לעבוד למען הכדורגל המקצועני. השאר, כמו קודם, יסתיים בכלום… והכול יחזור נגדם בצורה דרמטית".

ז'ואן לאפורטה נשיא ברצלונה | רויטרס

התלונה נגד טבאס הוגשה על ידי מיגל גלאן, נשיא המרכז הלאומי להכשרת מאמני כדורגל בספרד (Cenafe), בעקבות חשיפת מידע הקשור לפרשת תאי ה-VIP בקאמפ נואו ולרישום השחקן דני אולמו. מנכ"ל "Cenafe" אף חזה כי "טבאס יורחק על ידי ה-TAD, בהתבסס על פסק הדין שהשגתי נגד אנחל מריה ויאר, נשיא לשעבר של ההתאחדות הספרדית לכדורגל, שלא שמר על חובת הניטרליות שלו". נשיא ברצלונה, ז'ואן לאפורטה, התייחס גם הוא למהלך והצהיר כי "זו לא חדשות טובות" שה-TAD פתח בחקירה נגד נשיא לה ליגה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי