במשך שנים ריחפו שמועות וטענות על כך שליבו של דייגו ארמנדו מראדונה "נעלם" לאחר מותו, אך כעת חושפות הרשויות בארגנטינה את התמונה המלאה ומבהירות שלא מדובר בגניבה. כפי שדווח ב"Tesaaworld", הלב הוצא במסגרת עבודת המכון לרפואה משפטית לצד הכבד והכליות, ולפי הרשויות – מידע מודיעיני על כוונות של כנופיות לגנוב את האיבר החיוני הוא שהוביל להחלטה שלא לקבור אותו יחד עם גופתו של מראדונה.
הרשויות הבהירו כי ליבו של מראדונה נמצא במחלקת הנתיחות של משטרת בואנוס איירס בעיר לה פלאטה, שם הוא שמור תחת אבטחה. על פי הפרוטוקול הארגנטיני, האיבר יישמר במשך עשר שנים לפני שתתקבל החלטה על גורלו הסופי, כשהאפשרות שייקבר לצד גופתו של האגדה עדיין עומדת על הפרק.
מראדונה נקבר בבית הקברות "ג'ארדין בלה ויסטה" לצד הוריו, לאחר שנפטר ב-25 בנובמבר 2020 בגיל 60, בזמן שהתאושש מניתוח ראש לטיפול בקריש דם. סיבת מותו נקבעה כאי-ספיקת לב ומשבר ריאתי חריף כשבועיים לאחר ההליך.
מה דעתך על הכתבה?