אחרי ההשפלה שמכבי תל אביב ספגה אתמול (ראשון) בסמי עופר מול מכבי חיפה, ביקר מאמן הכדורגל אורי גוטמן בחריפות בפודקאסט "קיק טוק" את התנהלות המועדון. בין היתר, הוא תקף את ראשיו על ההחתמות שביצעו בקיץ וטען שקרווין אנדרדה הוא "שחקן שקרן".
לאור הביקורות הרבות על בניית הסגל של מכבי חיפה בקיץ, גוטמן טען שבמכבי תל אביב נעשתה עבודה גרועה יותר: "מה שהם עשו בקיץ, בלי קשר לברק בכר, פי 40 יותר נורמלי ממה שקרה במכבי תל אביב בקיץ. מה שקרה במכבי תל אביב בקיץ, זה האסון הכי גדול וזאת הבושה הכי גדולה".
הוא המשיך ופירט: "מכבי תל אביב, אתה מסתכל על רשימת הרכש שלהם – הייטור 850 אלף יורו, וארלה 1.8 מיליון יורו, אנדרדה 1.8 מיליון יורו. מי זה השחקנים האלה? שלושה שחקנים שאני רואה אותם על מגרש, הם לא נותנים למכבי תל אביב שום דבר".
על אנדרדה ספציפית, גוטמן אמר בחריפות: "אגבה היה אתמול הסכין, אנדרדה היה החמאה, והדשא היה הלחמנייה. מה שאתמול אגבה עשה לאנדרדה, בכל מאבק גופני הוא ניצח אותו, 10 מתוך 10 הוא ניצח אותו. לא ראיתי דבר כזה, שחקן כל כך שקרן אנדרדה – שחקן שמקבל את הכדור ונותן איזה חץ כזה של 30 מטר עם הפלאש, אז אומרים 'וואו איזה שחקן', אבל בתכלס – אין גול, אין בישול. הוא בכלל לא נגע בכדור, חצי ראשון הוא היה הכי חלש על המגרש".
מה דעתך על הכתבה?