יובנטוס ניצבת בפני אפשרות למהפכה אמיתית בין הקורות בקיץ הקרוב, כך דווח ב"גאזטה דלו ספורט": בעוד עתידו של מיקלה די גרגוריו בסימן שאלה בעקבות הטעויות האחרונות, מתיה פרין מעוניין לשוב להיות שוער ראשון, וקרלו פינסוליו שוקל פרישה. בדיווח נטען כי מבטה של הגברת הזקנה מופנה בעיקר לפרמיירליג.
לפי ה"גאזטה", בחודשים האחרונים היה ברור שהנהלת הביאנקונרי מתכוונת לחזק את עמדת השוער בקיץ, לאחר שניסתה לבדוק אפשרות לצרף את מייק מניאן בהעברה חופשית, אך חידוש חוזהו במילאן אילץ את המועדון לפנות לאפיקים אחרים. לאחרונה דווח על עניין של יובנטוס בשוער טוטנהאם, גוליילמו ויקאריו, וכעת הם שמים עין גם על אליסון בקר, שוער ליברפול שחוזהו מסתיים ב-2027.
ב"גאזטה" טענו כי אם התקציב שיוקצה לחיזוק יהיה מוגבל, הביאנקונרי ינסו לצרף את הברזילאי בן ה-33, ששיחק כשוער צעיר בעונת 2016-17 תחת מאמן רומא דאז ויובה דהיום, לוצ'יאנו ספאלטי. כיום, אחרי למעלה מ-400 הופעות במדי ליברפול, עימה זכה בשתי אליפויות ובליגת האלופות, אליסון "מבטיח אמינות ובעיקר ניסיון". יתרון נוסף מבחינת יובנטוס הוא סיום החוזה המתקרב והעובדה שהאנגלים כבר רכשו את גיורגי ממרדשווילי כשוער העתיד.
לעומת זאת, לפי הדיווח, אם התקציב יהיה רחב יותר וההנהלה תעדיף אופציה לטווח ארוך, הדרך תוביל ללונדון. בימים האחרונים התקיימו מגעים חדשים עם סביבתו של ויקאריו, גם כדי להתמודד עם התחרות על שירותיו מצד אינטר ולהשיג יתרון במירוץ. שוער אמפולי לשעבר, שיחגוג בקרוב 30, מעוניין ע"פ הדיווחים לשוב לסרייה A, וחוזהו עד 2028 מציב את טוטנהאם בעמדה שלא מאפשרת לה לדרוש סכומים מופרזים.
ההערכה באנגליה היא שמחירו של ויקאריו ינוע סביב 25-30 מיליון יורו, כששכרו עומד על 4.5 מיליון יורו לעונה ותואם את הציפיות של יובנטוס. בדיווח הוזכר כי גם שוער אטאלנטה, מרקו קרנסקי, אוהד יובה מילדות, נמצא על הפרק – אך דרישה של 40-50 מיליון יורו מרתיעה את הגברת הזקנה בשלב זה.
מה דעתך על הכתבה?