ברצלונה סימנה את אלסנדרו באסטוני, בן ה-27, כמועמד המוביל לחיזוק ההגנה לאחר עזיבתו של איניגו מרטינס לאל נאסר. באסטוני, שמחזיק בחוזה באינטר עד 2028, נחשב לאחד הבלמים המבוקשים באירופה בזכות יכולות ההובלה והיציאה עם הכדור מאחור.
באינטר דורשים כ-70 מיליון יורו עבור השחקן, סכום שברצלונה מתקשה לעמוד בו, ולכן נשקלת אפשרות של עסקת חליפין. במקביל, דווח כי לשחקן עצמו יש רצון לעבור ליעד חדש עם אופק אירופי משמעותי.
לפי דיווח ב"ספורט", מי שעשוי להיכלל בעסקה הוא רוני ברדג'י, שאינו נמצא בתוכניות המרכזיות של האנזי פליק, ועשוי לשמש כקלף מיקוח בעסקה. השבדי בן ה-20 היה מבוקש על ידי חצי אירופה בקיץ האחרון, ופוטנציאל ההתפתחות שלו גבוה מאוד. הוא עלה רק שני מיליון יורו, אך שווי השוק שלו ב-"Transfermarkt" כבר עומד על 15 מיליון יורו – מה שהופך אותו לכלי מיקוח אפשרי. מנגד, בברצלונה לא ממהרים לשחרר את ג'רארד מרטין, שהאריך לאחרונה את חוזהו ונחשב לשחקן עם חשיבות מקצועית בסגל.
במקביל, באינטר בוחנים גם אפשרויות חיזוק נוספות, כולל בעמדת השוער, כאשר שמות כמו ארון יעקובישוילי, המושאל מברצלונה לאנדורה, כבר עלו כאופציה. כך או כך, הצדדים עדיין רחוקים מהסכמה, אך היסודות לעסקה אפשרית כבר מונחים.
מה דעתך על הכתבה?