נאפולי פספסה הערב (שני) הזדמנות להבטיח באופן מעשי את הכרטיס לליגת האלופות, כשנכנעה 3:2 ביתי לבולוניה אחרי דרמה גדולה. הקבוצה של אנטוניו קונטה נקלעה לפיגור 2:0 משער נהדר של פדריקו ברנרדסקי (10) ופנדל של ריקרדו אורסוליני (35), אבל ג'ובאני די לורנצו צימק עוד לפני ההפסקה עם סיומת חכמה מתוך הרחבה.
בפתיחת המחצית השנייה נאפולי השלימה את החזרה, כשאליסון סנטוס קבע 2:2 בדקה ה-48 אחרי בישול של רסמוס הוילונד, שהעפלה לליגת האלופות תוביל למימוש אוטומטי של רכישתו ממנצ'סטר יונייטד, אבל בדקה ה-90+1 הגיע ג'ונתן רואו, שכבש בחצי מספרת נהדרת וקבע 2:3 דרמטי לבולוניה.
מי שנעדר מהמשחק היה קווין דה בראונה, שנפצע באימון אחרי התנגשות ראשים ונזקק לארבעה תפרים בפניו, אך לפי קונטה לא סובל מפגיעת ראש וצפוי לחזור לשני מחזורי הסיום שבהם תקווה נאפולי לשמור על המקום השני וכמובן להעפיל לליגת האלופות.
ג'ונתן רואו, שחקן בולוניה | אימג'בנק GettyImages, Ivan Romano
מה דעתך על הכתבה?