Sport1 Banner

אלוף העולם לא מתחרט שלא חתם ביונייטד: "קיבלתי את ההחלטה הנכונה"

לקראת גמר הליגה האירופית הערב (רביעי, 22:00, ספורט1), שוער אסטון וילה דיבר על המעבר לשדים האדומים שלא התממש והדגיש את מחויבותו לקבוצה מבירמינגהאם: "אני תמיד ולנצח אוהב את המועדון הזה"

(גודל טקסט)

עתידו של אמיליאנו מרטינס עמד במרכז גל שמועות אינטנסיבי בספטמבר האחרון, במיוחד ביום הסגירה של חלון ההעברות, כאשר מנצ'סטר יונייטד חיפשה שוער חדש.

למרות שהשדים האדומים בחרו לבסוף להחתים את סנה לאמנס, מעמדו של הארגנטינאי באסטון וילה נראה מעורער, לאחר שהמאמן אונאי אמרי החליט להשאיר אותו מחוץ לסגל למשחק מול קריסטל פאלאס, שנערך ערב סגירת החלון.

לקראת גמר הליגה האירופית מול פרייבורג הערב (רביעי, 22:00, ספורט1), מרטינס נזכר באותה תקופה טעונה והתקשה להסתיר את רגשותיו: "אמרתי להתראות ובכיתי כשעזבתי את המשפחה שלי מארגנטינה לאנגליה. לפעמים הכדורגל יכול להשתנות, מאמנים יכולים לבוא וללכת. אתם יודעים, בכדורגל אנשים עוברים ממקום למקום. זה לא אומר שאין לי כבוד מלא למועדון. אני אוהב את המועדון הזה".

אמיליאנו מרטינס | Getty images

למרות ההתעניינות מצד מועדוני פאר באירופה והחיכוך שנוצר במהלך חלון ההעברות, מרטינס הדגיש כי הוא מחויב לפרויקט של אמרי באסטון וילה. אחרי שסייע לקבוצה להבטיח שוב את הכרטיס לליגת האלופות, אלוף העולם טען כי מצא יציבות ייחודית בבירמינגהאם, גם אם המועדון אינו מתנהל כלכלית כמו שש הגדולות של הפרמיירליג.

"יש לי מחויבות לאסטון וילה. אני אלוף עולם עם אסטון וילה, זכיתי בשני תוארי 'כפפת הזהב' עם אסטון וילה. אני תמיד ולנצח אוהב את המועדון הזה. יום אחד אני אפרוש, ואז מישהו אחר יצטרך לעמוד בין הקורות. אני באמת גאה להישאר – קיבלתי את ההחלטה הנכונה", הבהיר מרטינס.

אמיליאנו מרטינס לצד אונאי אמרי במסע"ת לקראת גמר הליגה האירופית | Getty images

בהכנה לקראת הערב, השוער החמיא למאמנו והזכיר את הרקורד המרשים שלו בליגה האירופית: "אני חושב שמגיע לנו, אני חושב שמגיע לאוהדים, וכמובן שלמאמן היו ארבעה או חמישה גמרים במפעל הזה. אנחנו לא רוצים אף אחד אחר חוץ ממנו על הספסל".

"בכל פעם שאני מגיע לגמר, אני תמיד חושב על התוצאה. אני תמיד חושב מאיפה באתי, על כך שהשארתי את המשפחה שלי מאחור כשהייתי צעיר. כשאני במשחק, לא משנה מה קורה, אני יודע כמה קשים הזמנים באנגליה. כשהייתי צעיר, התגעגעתי למשפחה שלי", הוסיף מרטינס.

אלוף העולם סיכם בביטחון: "עכשיו אני בגמר אירופי והגענו שוב לליגת האלופות עם כל הנסיבות והקרבות שהיו לנו השנה. יש לנו מאמן מוביל, קפטן מוביל ושלד קבוצתי הגון. כשאנחנו דבקים זה בזה ונלחמים יחד, אני חושב שאנחנו יכולים לנצח כל אחד".

עוד באותו נושא: אמיליאנו מרטינס, אסטון וילה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי