Sport1 Banner

"ווין ווין": המתווה המסקרן להשארת כריסטיאן בליץ' במכבי תל אביב

play
כריסטיאן בליץ' | דני מרון
תקציר: הפועל באר שבע – מכבי תל אביב 2:4 05:17

על רקע הפציעות וחוסר הוודאות לגבי מימוש האופציה, אופיר סער העלה אפשרות מעניינת ב"מעל הליגה": "יכול להיות שיציעו השאלה לעונה נוספת ואז אופציית הרכישה תגדל"

(גודל טקסט)

כריסטיאן בליץ' אמנם לא הרבה לשחק העונה, אך כשהיה על הדשא בלט במיוחד. הקשר הסרבי מושאל למכבי תל אביב מאלקמאר והצהובים מחזיקים באופציית רכישה של 1.45 מיליון יורו. לאור הפציעות, בקבוצה שוקלים אם לממש את האופציה, אך בפודקאסט "מעל הליגה" מבית ספורט1 הבהירו – מכבי ת"א צריכה להשאיר אותו.

גיל קנל החמיא: "בליץ' עושה את איסוף סיסוקו הרבה יותר טוב. אחרי דינמו קייב אמרו שמכבי תל אביב אמורה לקחת אליפות ב-15 הפרש, לא ספרו את בית"ר ירושלים והפועל באר שבע. איזו קבוצה אחרת מכבי תל אביב הייתה עם בליץ', גם כשהוא יצא נגד הפועל ב"ש התחילה התפרקות".

צפו ב"מעל הליגה"

קנל טען: "מכבי תל אביב חייבת לממש את האופציה עליו ב-1.45 מיליון יורו. זה מחיר לא נמוך, אבל בזמן שהוא שיחק הוא הוכיח שכשהוא בריא הוא מעל הליגה, ומתישהו הוא יהיה בריא. העונה הזו זה צירוף מקרים שלילי, כשהוא בריא שווה לשים עליו את כל הז'יטונים".

אופיר סער הציע מתווה: "אני לא יודע מבחינה רפואית אם כל הפציעות זה צירוף מקרים או חוסר מזל או שיש משהו באנטומיה שלו. לפעמים אתה מבין על הגוף של הבן אדם, אם שווה לקנות אותו או לא, נדע את זה בקיץ. יכול להיות שמכבי תל אביב תציע לקחת אותו בהשאלה לעוד עונה, לא יודע אם ההולנדים יסכימו. יכול להיות שבאלקמאר יגידו שאחרי עונת השאלה נוספת, סעיף הרכישה עולה נגיד ל-2.5 מיליון יורו, זה ווין ווין. יכול להיות שזה יהיה המצב".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי