Sport1 Banner

הליגיונר שעדיין על הפרק מבחינת מכבי תל אביב וההצהרה לגבי הרכש שבדרך

play
שחקני מכבי תל אביב חוגגים | דני מרון
תקציר אלוף האלופים: הפועל באר שבע – מכבי תל אביב 3:1 05:02

שביעות רצון אצל הצהובים אחרי ה-1:3 המרשים מול הפועל באר שבע באלוף האלופים, גם ללא מספר שחקני מפתח. במועדון מתמקדים במציאת בלם, חלוץ ושחקן כנף. קני מילר: "בטוח שיגיעו שחקנים חדשים בקרוב"

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

מכבי תל אביב פתחה את העונה ברגל ימין וזכתה אמש (חמישי) בתואר אלוף האלופים, לאחר ניצחון משכנע 1:3 על האלופה הפועל באר שבע באצטדיון טרנר. הצהובים הציגו יכולת טובה מאוד, שלטו ברוב דקות המשחק, ולצד הזכייה בתואר הבטיחו גם את מקומם בחצי גמר גביע הטוטו.

ללא כמה שחקני מפתח, ובהם כריסטיאן בליץ', טייריס אסנטה ואלעד מדמון המורחקים, וכן ללא הליו וארלה ששיחק במונדיאל, הציגה הקבוצה של קני מילר משחק התקפה מצוין. מכבי תל אביב הגיעה למספר רב של מצבי הבקעה ואף הייתה יכולה לכבוש שערים נוספים.

מעל כולם בלט הקפטן דור פרץ, שכבש את השער השני והוסיף מסירת עקב נהדרת במהלך שהוביל לשער השלישי. גם שגיב יחזקאל הצטיין בעמדת המגן, הציג יכולת מצוינת ובישל את כל שלושת השערים. סייד אבו פרחי כבש צמד ונראה מצוין בעמדת החלוץ המרכזי.

במועדון הביעו שביעות רצון גדולה מיכולת הקבוצה, ובעיקר מהעמידה והנחישות ב-25 הדקות האחרונות, לאחר הרחקתו של רוי רביבו בצהוב שני.

מכבי תל אביב חוגגת זכייה, אלוף האלופים 2026
אושר גדול בקרב הצהובים מתל אביב | דני מרון

בקבוצה התלוננו על ההחלטה להרחיק את רביבו. לטענת אנשי מכבי תל אביב, במהלך שקדם לעבירה שביצע המגן הוא עצמו נדחף, ולכן הייתה צריכה להישרק עבירה לזכותו. במקרה כזה, הצהוב השני וההרחקה היו נמנעים. רביבו ירצה את עונשו בחצי גמר גביע הטוטו.

הליו וארלה צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה בתחילת השבוע הקרוב, וייתכן שיוכל לעמוד לרשות הצוות המקצועי כבר במשחק מוקדמות הליגה האירופית בשבוע הבא. היריבה שנקבעה היא שריף טירספול המולדבית. המשחק הראשון ייערך במולדובה, והצהובים יארחו את הגומלין שבוע לאחר מכן בבאטומי שבגאורגיה.

במקביל, נמשכים המאמצים של המנהל המקצועי סטיבן ונהרן לצרף שחקני חיזוק. על פי ההערכות, שלושה או ארבעה שחקנים נוספים יצטרפו לסגל. בשלב זה מתמקדים במועדון במציאת בלם, שחקן כנף וחלוץ זרים.

מאמן מכבי תל אביב, קני מילר
החיזוק בדרך. מילר | דני מרון

החלוץ הסלובני אסטר סוקלר, שחקנה של רדניצקי הסרבית ונבחרת סלובניה, צפוי להצטרף, כאשר נותרו כמה פרטים קטנים לסגירת העסקה. גם שמו של גבי קניקובסקי עדיין נמצא על הפרק, אך בשלב זה לא נרשמה התקדמות בין הצדדים.

מילר נשאל במסיבת העיתונאים באילו עמדות הקבוצה מחפשת להתחזק והשיב: "אנחנו עובדים על זה. אני משאיר את הדברים לסטיבן ונהרן ולג'ק אנגלידיס. כולנו יודעים בצורה מדויקת מה אנחנו צריכים ואיפה אנחנו מחפשים להתחזק. ברור לנו מה אנחנו צריכים, אבל אני משאיר את השיחות בינינו בתוך המועדון".

המאמן הוסיף: "אנחנו עובדים קשה מאוד כדי למצוא את החיזוק המתאים, ואני בטוח שנראה כמה פרצופים חדשים לובשים את המדים של מכבי ממש בקרוב".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי