התובע ידרוש עונש לטבריה, אחרי שיקבל את כתב ההגנה

מדוע לא הוגשה דרישה לעונש בתיק עירוני טבריה? התובע החליט להמתין לכתב ההגנה של הקבוצה, כך שעדיין לא ברור אם ידרוש הורדת ליגה

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

תובע ההתאחדות לכדורגל עו"ד גלעד ברגמן לא צירף הבוקר (שני) אל כתב האישום נגד עירוני טבריה דרישה לעונש. בדרך כלל התובע מצרף דרישה לעונש כשהוא מגיש כתב אישום כנגד שחקן, איש צוות או קבוצה בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל. הפעם לא הוגשה דרישה כזו אבל זה לא אומר שהיא לא תוגש בהמשך.

הטקטיקה כרגע מבחינת התובע והמחלקה המשפטית של ההתאחדות לכדורגל היא להמתין לכתב ההגנה של עירוני טבריה. לאחר שעורך הדין אייל יפה המייצג את עירוני טבריה יגיש את כתב ההגנה שלו, צפוי תובע ההתאחדות להגיש את דרישתו לעונש וזה הולך להיות עניין משמעותי, שכן מנעד העונשים בפרשה הזו הוא גדול מאוד ויכול להגיע עד לכדי דרישה להורדת ליגה. מכאן שעדיין לא ברור לאן הולך התיק הזה ותובע התאחדות עוד לוקח זמן וכאמור בעיקר רוצה לראות מה יכלול כתב ההגנה של טבריה בפרשה.

עו"ד גלעד ברגמן, תובע ההתאחדות לכדורגל
תובע ההתאחדות, עו"ד גלעד ברגמן | שלומי גבאי

בתוך כך, בית הדין המשמעתי תחת חתימתו של הדיין נועם ליובין הבהיר במכתב לעירוני טבריה שהוא לא מתכוון למשוך זמן בתיק הזה וכי על הצדדים, עירוני טבריה וההתאחדות לכדורגל, להתייצב ביום רביעי הבא החמישה באוגוסט לדיון הראשון בבית הדין על מנת להתחיל את תהליך השפיטה בפרשה. בית הדין המשמעתי רואה בחומרה את כתב האישום ולכן העמיד לטובת התיק שלושה דיינים כבר בערכאה של בית הדין המשמעתי.

עוד באותו נושא: עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי