בצרפת בטוחים: שחקן ברצלונה כבר קיבל החלטה בנוגע לעתידו

play
פראן טורס אחרי עוד החמצה | Gettyimages
צפו: ברצלונה הפסידה לברמינגהאם בפנדלים לאחר 2:2 קצבי, 28 דקות לגורן 01:46

בצרפת טוענים כי שחקן פראן טורס כבר הביע בפני מקורביו את רצונו להצטרף לפריז סן ז'רמן, אך בקטלוניה משדרים מסר שונה ומתכננים להאריך את חוזהו לאחר סיום חלון ההעברות

קבוצות: ברצלונה
(גודל טקסט)

פראן טורס ממשיך לעמוד במרכז השמועות של חלון ההעברות. לאחר שכבש את השער שהעניק לנבחרת ספרד את זכייתה השנייה במונדיאל, שמו של שחקן ההתקפה נקשר שוב ושוב לפריז סן ז'רמן של לואיס אנריקה. לפי דיווח באתר הצרפתי "Foot Mercato", טורס אף עדכן את מקורביו כי ברצונו להמשיך את הקריירה בבירת צרפת, כאשר שיחות בין המועדונים צפויות להיפתח כבר בשבוע הבא.

מנגד, בברצלונה לא התקבלה עד כה כל אינדיקציה לכך שהשחקן מעוניין לעזוב את המועדון. לפי הדיווח, לא טורס ולא מי מנציגיו הרשמיים הודיעו לראשי המועדון כי הם שוקלים מעבר לפריז סן ז'רמן במהלך הקיץ.

פראן טורס שחקן ברצלונה | Aitor Alcalde Colomer

במקביל, ברצלונה ממשיכה לראות בפראן טורס חלק מהתוכניות שלה לעתיד ומתכוונת להאריך את חוזהו, אם כי הטיפול בנושא צפוי להידחות עד לאחר סיום חלון ההעברות, החל מחודש ספטמבר.

ההתייחסות הרשמית היחידה לנושא הגיעה ממאמן ברצלונה, האנזי פליק, שאמר לאחר משחק ההכנה מול ברמינגהאם: "דיברתי איתו במהלך גביע העולם, אבל עכשיו הם בחופשה ואני מכבד את זה. הוא שחקן שלנו, והוא הראה בהרבה משחקים בעונה שעברה עד כמה הוא יכול להיות חשוב עבורנו – וזה בדיוק מה שאנחנו רוצים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי