קשר אתלטיקו מדריד, ארדה טוראן, הפך לפתע למלפפון של הקיץ. הטורקי רוצה לשחק בפרמיירליג, ומקווה שיסגרו את כל הסיפור כמה שיותר מהר. שחקני אתלטיקו מתחילים באימונים עוד 12 יום וטוראן רוצה שסוכנו אחמט בולוט יסגור את חוזהו במהירות האפשרית. בולוט אמר לטלוויזיה הטורקית: "כל הפרסומים על טוראן אינם נכונים, אבל בעוד ארבעה ימים נפרסם היכן הוא ישחק בעונה הבאה".
טוראן רוצה לשחק בפרמיירליג ולא אכפת לו אם זה יהיה במנצ'סטר יונייטד או ליברפול אותה הוא אוהד באופן אישי. מנצ'סטר יונייטד, סיטי, צ'לסי וליברפול הגישו הצעות לרכוש את הקשר. גם פ.ס.ז', מילאן וברצלונה מגששות. בטורקיה מדווחים שהשחקן רוצה לשחק בפרמיירליג ובקבוצה שתשחק בליגת האלופות שנה הבאה.
באנגליה דווח שלואיס ואן חאל מוכן לשלם את סעיף השחרור ששוויו 41 מיליון יורו ויחתים אותו לחמש שנים. בליברפול מחפשים בנרות קשר שיכול להנהיג את הקבוצה. ה'דיילי אקספרס' כתב שטוראן מאוהב בליברפול: "תמיד הייתי אוהד שלהם. זו קבוצה שמרתקת אותי בגלל כל המסורת שלה. באירופה אני אוהד של ליברפול", הוא צוטט בעבר. נורי שאהין ששיחק כמושאל בליברפול וחבר של טוראן העלה בטוויטר תמונה של השחקן עם חולצת ליברפול. הסיכוי שהוא אכן ינחת בליברפול לא גדול. ברנדן רוג'רס מנסה לשכנע את אתלטיקו מדריד לתת לו ללכת ב-35 מיליון יורו ועוד ב-4 תשלומים. בצ'לסי מנסים לייצר מתווה של עסקה שתכלול גם את פליפה לואיס שיחזור לקולצ'נרוס.
Arda Turan: Liverpool is my DREAM team and I want to play for them!: ARDA TURAN dreams of playing for Li… http://t.co/1AND8aIvEJ (Exp)
— Thus Spake (@thus_spake) February 27, 2015
מה דעתך על הכתבה?