Sport1 Banner

מקום 10 באליפות אירופה: נבחרת העתודה הובסה על ידי ליטא

play
שחקני נבחרת העתודה של ישראל | אתר רשמי, FIBA
דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 59 01:36:26

אחרי שני ניצחונות במשחקי הדירוג, נבחרת ישראל עד גיל 20 סיימה את הטורניר בלובליאנה עם הפסד 95:79. סהר וקלר בלטו עם 16 נקודות כל אחד

(גודל טקסט)

נבחרת העתודה של ישראל חתמה הערב (ראשון) את השתתפותה באליפות אירופה עד גיל 20 בלובליאנה עם תבוסה 95:79 מול ליטא, ובכך סיימה במקום ה-10 בטורניר. לאחר ההפסד ליוון בשמינית הגמר השיגה הנבחרת שני ניצחונות במשחקי הדירוג, אך לא יכלה לליטא בקרב על המקום התשיעי.

יונתן קלר צלף מחוץ לקשת את הסל הראשון במשחק ואורן סהר ואביב הנקין הגדילו ל-10:16 עם שלשות משלהם, אבל ליטא הפכה וסיימה את הרבע הראשון ביתרון 18:19. קלר ורני בלגה הובילו ריצה ישראלית, סהר סיים מתפרצת עם סל קל והעלה כבר ל-29:37, אך הליטאים שוב התקרבו ובהפסקה רק 39:41 לישראל.

המפנה החל ברבע השלישי, כאשר שחקניו של אורן אהרוני נתקעו בהתקפה וראו מנגד את היריבה רצה בהנהגת גבריאליוס יוקובאוסקאס, שסיים את המשחק עם 31 נקודות (6 מ-10 מחוץ לקשת) ונעזר במנטאס יוזנאס שלקח לא פחות מ-20 ריבאונדים (לצד 6 נקודות ו-6 אסיסטים). ליטא פתחה יתרון דו-ספרתי של 59:69 בתום הרבע השלישי וכבר הגדילה ל-21 הפרש במהלך הרבע האחרון, לפני שישראל צימקה ל-95:79 בסיום.

ג'ול כארם (מימין) לצד יונתן קלר שחקני נבחרת העתודה של ישראל
המשחק התהפך במחצית השנייה. יונתן קלר עם הכדור לצד ג'ול כארם | אתר רשמי, FIBA

קלעו לישראל: יונתן קלר (2 חטיפות) ואורן סהר (8 אסיסטים) 16 נקודות כל אחד, רני בלגה (8 ריבאונדים ו-4 אסיסטים) 12, אביב הנקין (3 מ-5 לשלוש) 11, תמיר גולד (7 ריבאונדים) 8, אלון דניאלי וג'ול כארם 6 כל אחד, מירון כץ 4.

עוד באותו נושא: נבחרת העתודה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי