"עיר שלמה בוכה": ערן לוי חשף את המועד בו הוא יודיע על פרישה מכדורגל

play
ערן לוי במדי מכבי קביליו יפו הפצוע | אריאל שלום
צפו בתקציר: דה בראונה נתן לסיטי 0:1 על וולבס 01:52

השחקן/בעלים של מכבי אור עקיבא סיפר ב"קנדה בדרכים" על השינוי שעובר המועדון הצנוע: "אנשים על הגגות, לא ידוע איך טיפסו על חומה של חמישה מטרים". מתי הוא ישים סוף לקריירת המשחק? "כל עוד לא נעלה ליגה, זה לא יקרה"

(גודל טקסט)

עומדי קנדה אירח את ערן לוי ב"קנדה בדרכים" מבית "אול אין". לוי, שמעבר לכך שהוא עדיין שחקן פעיל במכבי אור עקיבא, הוא גם בעל זכויות הניהול במועדון מליגה ג'. בגיל 39, הוא חשף מתי ירצה לסיים את הקריירה: "אני רציתי לפרוש ממש לאחרונה, אבל כל עוד לא נעלה ליגה עם מכבי אור עקיבא, זה לא יקרה".

על פיתוח הקבוצה: "ראש העיר אמר לי שכולם קיבלו תשובות לספק שהיה לגבי הקבוצה והיחס כלפיה בעיר. אני יכול להגיד חד משמעית שעיר שלמה בשישי, שבת ואפילו ראשון – בוכה. אני שמח שאני זה שבדרך לא דרך זכיתי להחזיר את התודעה למשחק".

"תמיד היה באור עקיבא כדורגל", הבהיר לוי. "אבל משהו כמו 13 שנה לא הייתה פה תודעה כזאת. היה פה שינוי, אנשים על הגגות, אני לא יודע איך טיפסו על חומה של חמישה מטרים. הכניסה חינם כל העונה ואני משלם משכורת, העירייה נותנת תקציב ואני מקווה שהוא יגדל כשיראו את התהליך פה".

עוד באותו נושא: ערן לוי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי