האם בית"ר ירושלים יותר טובה בלי ירדן שועה? חיים רביבו עם תשובה ברורה

play
ירדן שועה קפטן בית"ר ירושלים | מאור אלקסלסי
צפו: אצילי הלוהט הפציץ לחיבור. 1:2 לבית"ר ירושלים על בני סכנין 03:40

כוכב העבר דיבר ב"רביבו ושכנר" על חשיבותו של קפטן הצהובים-שחורים והבהיר: "זה נראה כאילו הכל בסדר, אבל העונה תהיה ארוכה מאוד. הקבוצה תצטרך אותו"

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

במהלך הפודקאסט "רביבו ושכנר" מבית ספורט1, התייחס חיים רביבו להיעדרותו של ירדן שועה מבית"ר ירושלים במשחק האחרון והזהיר מפני זלזול בחשיבותו של השחקן: "יש דבר אחד שאנחנו לא מדברים עליו – אין את ירדן שועה, וזה נראה כאילו הכל בסדר ועומר אצילי לוקח את בית"ר ירושלים על הגב שלו".

רביבו הדגיש כי למרות התחושה שהקבוצה מסתדרת בלי הקפטן שלה, המציאות לאורך זמן עלולה להיראות אחרת. "בוא לא נשכח שהעונה תהיה ארוכה מאוד, ובית"ר ירושלים תצטרך את ירדן שועה". הוא הסביר שבמקרים של ניצחונות, נוטים להתעלם מחסרונם של שחקנים משמעותיים – אך זה לא צריך להיות המצב.

"לפעמים יש תחושה כזו כששחקן לא נמצא. בטוח שאם אתמול בית"ר לא הייתה מנצחת את בני סכנין, אז היו מדברים על שועה – שזה היה נורא חשוב שהוא יהיה", סיכם רביבו. "אבל כשאתה מנצח, נוטים מעט לשכוח את השחקנים שהם בחוץ. במקרה של בית"ר ירושלים – אסור לשכוח את ירדן שועה. ירדן שועה חשוב לבית"ר ירושלים לאורך כל העונה".

צפו בפרק המלא של "רביבו ושכנר"

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי