דיא סבע נחשב לאחד השחקנים הישראלים הטובים כיום, אך הוא לא זוכה לזימון קבוע לנבחרת, כשמספר גורמים השפיעו על כך – ביניהם סערת הפוסט של אשתו לאחר 7 באוקטובר והמעבר לטורקיה. הקשר התארח ב"קיקטוק" והבהיר למה לא זומן באוגוסט 2025 וסיפר על ההסכם שלו עם רן בן שמעון.
סבע הזכיר את הריאיון של מאמן הנבחרת לאותו פודקאסט בנובמבר 2025: "שאלתם את רן בן שמעון איך הוא לא סגר את הדלת בפני שחקן שלא רוצה להגיע לנבחרת, זה לא שחור או לבן וניסיתם להגיע לזה. דיברנו כמו גברים, ישבנו ודיברנו בארבע עיניים, הסברתי לו את הדברים שלי, הוא הסביר לי את שלו ואמר לי שנעשה שיחה לפני כל זימון ונתאם ציפיות".
על הזימון הקודם והאפשרות שיזומן שוב: "הגיע מצב שיצאתי לטורקיה, הייתי רק בהתחלה, בלי המשפחה ועד שהתאקלמתי במועדון חדש לקח זמן. אני לא רואה את הילדים שלי חוץ מהפגרה של הנבחרת בשנה הזו. אם הוא מזמן אותי נגד אלבניה, אני אומר לו 'כן', זה מה שסגרנו".
מה דעתך על הכתבה?