"לך כוס עמק, אני גמרתי איתך": יניב קטן פוצץ את העסקה בגלל שיחת טלפון

play יניב קטן
יניב קטן | מאור אלקסלסי
צפו: איסט כבש ובישל, הפועל ב"ש ניצחה 0:2 את הכוכב האדום ועלתה לפלייאוף 04:48

לאחר שחשף את הכאב מאז מות אמו מרים ז"ל, יניב קטן סיפר על עסקה שהחליט לפוצץ ברגע שראה את האדם שמולו מתעלם משיחה מאמו: "בשבילי כיבוד הורים זה מעל הכול". קטן סיפר על העימות ביניהם והבהיר: "בן אדם שאמא שלו מחייגת אליו, לא עונה לה ובזלזול כזה - הלכתי"

(גודל טקסט)

אחרי שחשף את הקושי הגדול שמלווה אותו מאז מותה הפתאומי של אמו, מרים קטן ז"ל, יניב קטן סיפר בפודקאסט "הענק הירוק" מבית "הפודיום" כי לפני כשבוע ויתר על עסקה לאחר שהאדם שישב מולו התעלם משיחה מאמו.

קטן הסביר כי מבחינתו, היחס להורים הוא ערך עליון, וסיפר על הרגע שבו קיבל את ההחלטה לעצור את העסקה: "בשבילי כיבוד הורים זה מעל הכול. יש לי חבר קרוב קרוב, אני חייב לספר. לפני איזה שבוע אנחנו יושבים בפגישה, הייתה איזו עסקה, אתה מכיר את זה שאתה כבר בא לסגור את הסיפור – ואז פתאום אני מסתכל על הטלפון שלו וכתוב 'אמא'. הבן אדם לא עונה. אני אומר לו: 'אח שלי, תעזוב הכול, תענה'. הוא אומר לי: 'עזוב, לא בא לי לדבר איתה'. אמרתי לו: 'מה זאת אומרת? אמא שלך מחייגת, תעצור, זרוק את העטים, תענה לה'. הוא אומר לי: 'אני לא עונה לה, לא בא לי לדבר איתה'.

"נשבע לך, באותו רגע אמרתי לו: 'עצור, אני גמרתי איתך'. קיבלתי סיבוב, נפל לי המסך. אני לא שופט אנשים, אבל נפל לי המסך ואמרתי לו: 'עצור'. לקחתי את העט ואמרתי לו, נשבע לך ביקר לי: 'אני לא עושה איתך כלום'. קמתי והלכתי, אחי. מאז הבן אדם מחייג אליי 2,000 פעמים. קמתי והלכתי, אחי. בשבילי, בן אדם שאמא שלו מחייגת אליו, לא עונה לה ובזלזול כזה – הלכתי, אחי. אמרתי לו: 'לך כוס עמק' והלכתי".

יניב קטן | צילום מסך
עוד באותו נושא: יניב קטן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי