הנשיא אישר: "שון וייסמן קרוב לחתימה, נותרו פרטים קטנים לסגירה"

חלוץ גרנאדה בן ה־29 צפוי לעזוב את ספרד ולשוב לאוסטריה, שם רשם את עונת השיא בקריירה עם 37 שערים. נשיא וולפסברגר אישר: "אנחנו כמעט בקו הסיום, נותרו פרטים קטנים". המעבר תלוי בשחרור שחקן אחר וצפוי להקל על תקציב גרנאדה בשל שכרו הגבוה

קבוצות: וולפסברגר
(גודל טקסט)

שון וייסמן צפוי לעזוב בקרוב את גרנאדה והוא ישוב לוולפסברגר, כך אישר הערב (שלישי) נשיא המועדון האוסטרי.

בריאיון שהעניק, דיטמר ריגלר אישר כי הצדדים קרובים להסכם ואמר: "כמעט הגענו לקו הסיום, רק פרטים קטנים נותרו לסגירה". עם זאת, הוא גם טען כי המהלך תלוי בכך שוולפסברגר תשחרר שחקן התקפה אחר מהסגל.

שחקן וולפסברגר שון וייסמן
וייסמן חוזר לקבוצה שבמדיה קרע רשתות | אימג'בנק GettyImages

עוד דווח כי המעבר לא צפוי להתבצע בתנאים כלכליים מיטביים עבור גרנאדה, שכזכור כבר סיכמה עם פורטונה דיסלדורף הגרמנית על מכירתו תמורת כחצי מיליון יורו מוקדם יותר החודש בעסקה שנפלה, אך עצם שחרורו של וייסמן יקל משמעותית על תקציב המועדון בשל שכרו הגבוה של הישראלי והעובדה שהוא לא בתוכניות המקצועיות לעונה, חרף העובדה ששיחק השבוע בליגה.

כידוע, וייסמן בן ה-29 רשם את עונת השיא שלו בוולפסברגר, במדיה כבש כמעט שער למשחק בעונת 2019/20 – במהלכה כבש 37 שערים, מה שסלל את דרכו לריאל ויאדוליד. בהמשך עבר לגראנדה במסגרת עסקה שכללה חובת רכישה בגובה של ארבעה מיליון יורו במקרה של עלייה לליגה הבכירה – דבר שאכן קרה, אך בעונה שלאחר מכן ירדה גרנאדה שוב לליגת המשנה.

עוד באותו נושא: וולפסברגר, שון וייסמן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי