טוונטה הודיעה על הארכת חוזהו של הבלם מקס ברונס, במהלך שממשיך את מדיניות המועדון לשמור על שחקני בית מבטיחים. לצד ההודעה, ההתייחסות לחוליית ההגנה הכוללת גם את הבלם הישראלי סתיו למקין, שנמצא בתחרות על דקות משחק בעונה הבאה.
המנהל המקצועי אריק טן האח בירך על ההסכם ואמר: "מקס הוא נכס חשוב מאוד לקבוצה. הוא הוכיח זאת בעונות האחרונות. אנחנו רואים בו שחקן עם פוטנציאל התפתחות גבוה, שצפוי להתממש בשנים הקרובות. מדובר בשחקן בית שמכיר את הפילוסופיה שלנו ויודע מה נדרש ממנו על המגרש ומחוצה לו. הוא ימשיך להיות בעל ערך לסגל גם בעונה הבאה".
ברונס עצמו סיפר על התחושות מאחורי ההחלטה: "אני מרגיש שאני עדיין לא סיימתי את הדרך שלי בטוונטה. אני רוצה להוכיח את עצמי עוד יותר כאן ולהפוך לשחקן הרכב קבוע. קיבלתי הרבה ביטחון בשיחות עם המועדון וזה היה גורם משמעותי בהחלטה שלי". הבלם הוסיף כי חזר לאחר תקופה שבה נעדר בשל פציעה: "אני שמח לחזור עכשיו ולתרום לקבוצה".
בצוות המקצועי של ג'ון ואן דן ברום קיימת תחרות גדולה במרכז ההגנה, עם שחקנים כמו רובין פרופר, רוד נייסטאד, למקין ומייס הילגרס. חזרתו של ברונס מהפציעה מוסיפה עוד עומק לעמדה, כאשר האפשרות לעזיבות בקיץ עשויה לפתוח לו, וגם לאחרים – כולל למקין – הזדמנות משמעותית יותר להשתלב ברוטציה בעונה הבאה.
מה דעתך על הכתבה?