אבי אבינו נפרד משחקני מ.ס. אשדוד. גיא וייזינגר יחליף אותו

אבינו חזר לתפקידו במחלקת הנוער של המועדון, כאשר מי שיעבוד לצד ניר ביטון יהיה אקס מכבי חיפה שגם מחזיק בתעודת פרו. במועדון מרוצים מהיכולת שמציג הייפורד, שאמור להיות אחד משלושת הזרים

קבוצות: מ.ס. אשדוד
(גודל טקסט)

אבי אבינו נפרד משחקני מ.ס אשדוד וחזר לתפקידו במחלקת הנוער. מי שיחליף אותו ויעבוד לצידו של ניר ביטון יהיה גיא וייזינגר שגם מחזיק בתעודת פרו. אבינו היה בצוות האימון עם ביטון במחנה האימונים שקיימה הקבוצה בבולגריה, אבל עם שובה לארץ, הוא כינס את השחקנים והודיע כי הוא לא ימשיך איתם, אלא יחזור למחלקת הנוער, אותה הוא מנהל מקצועית.

מי שישמש כמאמן מחרתיים במשחק הראשון של הקבוצה בגביע הטוטו מול מכבי קרית גת הוא גיא וייזינגר, שהגיע למחנה של אשדוד בשבוע שעבר ועבד עם הצוות, אבל עדיין לא היה אז רשמית מאמן בקבוצה. כעת זה אמור להפוך לרשמי כשוויזינגר חותם במועדון וכאמור ביום חמישי הקרוב יהיה על הקווים.

אבי אבינו עוזר מאמן מ.ס. אשדוד
אבי אבינו | אריאל שלום

בתוך כך במועדון מרוצים מהיכולת שמציג הייפורד במחנה והוא אמור להיות אחד משלושת הזרים של מ ס אשדוד. הקפטן טום בן זקן ואדיר לוי שעברו בעונה שעברה פציעות קשות של קרע בצולבת עדיין צריכים זמן ולא יפתחו את העונה על כר הדשא בגביע הטוטו. גם שחקן הכנף המוכשר אליה גטהון עדיין פצוע. באשדוד עדיין נמצאים במגעים למציאת שוער נוסף לצידו של רזי אבו חמדן.

עוד באותו נושא: מ.ס. אשדוד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי