מאת: הדס גרינברג צילום: עדי אבישי
פרסום סגל נבחרת ישראל לקראת צמד המשחקים מול וויילס ובלגיה, הצליח להכעיס את אנשי מכבי חיפה.
אלירן עטר, שזומן לאימון הנבחרת השבוע, נופה לבסוף מהסגל במפתיע, על אף שנמצא בכושר טוב ואף הבקיע מול מכבי ת"א שעה קלה לפני ההכרזה על הסגל הלאומי.
החלוץ שמע עם סיום ההפסד למכבי תל אביב על כך שלא זומן, התעצבן מאוד וחבריו לקבוצה אמרו שסינן מספר מילים שלא השתמעו לשתי פנים. במכבי חיפה כעסו גם הם על אי זימון החלוץ שכבש אמש והמשיך את תקופתו הטובה ואמרו "עטר לא זומן? צועקת לשמיים הפנקסנות של גוטמן".

אי זימונו של עטר בא במקביל לזימונו של איתי שכטר, שנמצא בכושר פחות טוב ואף הציג משחק חלש והוחלף אמש בבלומפילד.
בתוך כך, במכבי חיפה היו לא מעט פרצופים מיואשים לאחר שהפסידו למכבי תל אביב ברגעי הסיום, משער של ערן זהבי עם הכניסה לדקה ה-90. במועדון התפלאו שאייל משומר, שלא נספר על ידי מרקו בלבול בחמשת המשחקים האחרונים אותם ראה מהיציע, נקרא אמש להיכנס כמחליף כשתי דקות לסיום אך ברגע האחרון החליט בלבול להחזירו לספסל והכניס את אלון תורג'מן. וויאם עמאשה נראה מאוכזב אף הוא לאחר שנשלח להתחמם ושב לספסל מספר פעמים על ידי בלבול במחצית השנייה.

בעקבות ההפסד נראה כי אפסו הסיכויים שמרקו בלבול ימשיך בעונה הבאה. בצוות הניהולי לא מרוצים מתפקודו של בלבול, שגם אמש נראה כמי שלא העביר כמעט הוראות או הנחיות לשחקנים במהלך רוב שלבי המשחק. שחקן התייחס להתנהלות של בלבול על הקווים: "זה לא חדש שמרקו לא מדבר כמעט על הקווים. מילא כשהדברים הולכים טוב, אבל כשהם לא צריך להפגין נוכחות, לדרבן ולהעיר וזה לא משהו שמגיע ממרקו. הוא פשוט אדיש".
רובן ראיוס לא התלבש גם למשחק אתמול ונראה כי דרכו החוצה ממכבי חיפה נסללת. טאלב טוואטחה, אוראל דגני ואיתי שכטר שזומנו לנבחרת ויצטרפו החל ממחר לאימוניו של אלי גוטמן.
מה דעתך על הכתבה?