לפני שהחלון נסגר: בית"ר מצפה עוד היום להסכם חתום מא.א.ק אתונה

play
שחקן א.א.ק אתונה, ליוואי גרסיה | אימג'בנק GettyImages, James Williamson - AMA
צפו: רצף הכיבושים של אצילי המשיך, בית"ר ירושלים ניצחה 0:1 את בני סכנין 02:12

למרות שישנו סיכום עקרוני על מכירת חלקה של בית"ר ירושלים בכרטיס של גרסיה, ישנם כמה סייגים. בבירה מצפים שהעסקה תיחתם לפני תום מועד ההעברות ביוון הלילה

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

לאחר שבית"ר ירושלים וא.א.ק אתונה הגיעו להסכמה עקרונית על מכירת חלקה של בית"ר בכרטיסו של ליוואי גרסיה בתמורה לבערך 2.5 מיליון יורו (לאחר שהיוונים הציעו תחילה סכום נמוך משני מיליון יורו, שנדחה על ידי ברק אברמוב), החל מאתמול החלו הצדדים להחליף ביניהם טיוטות הסכם במטרה להגיע לחתימה סופית.

בית"ר העבירה הסכם עם מספר סייגים ומצפה היום לתשובות. מבחינת בית"ר, בחתימה על ההסכם היא דורשת התחייבות מהיוונים כי הכסף יועבר גם במידה שגרסיה לא יימכר כעת, מה שעלול לעכב את חתימת היוונים עד שתיסגר עסקה עם ספרטק מוסקבה.

יש לציין כי עד לשעות הלילה היוונים עדיין לא אישרו לשחקן וסוכניו כי נסגרה העסקה מול ספרטק וכי הם נותנים לו אור ירוק. שיחה נוספת בין הצדדים תיערך היום. חלון ההעברות ברוסיה מסתיים ב-20 בפברואר, אך ביוון הוא מסתיים הלילה ונכון לאתמול היוונים נמצאים בשיחות עם שחקן התקפה שיחליף את גרסיה, בתקוה לסגור איתו היום.

שחקן א.א.ק אתונה, ליוואי גרסיה
שחקן א.א.ק אתונה, ליוואי גרסיה | אימג'בנק GettyImages, BSR Agency

ברק אברמוב התלבט אתמול לפני שקיבל החלטה. מצד אחד המסרים שהוא מקבל הם שסכום המכירה יהיה 17 מיליון יורו, אך סוכני שחקנים העבירו מסרים כי מדובר בסכום גבוה בהרבה, סביב 23 מיליון. בסופו של דבר לבעלי בית"ר אין שליטה בעסקה או חשיפה אמיתית למספרים בין המועדונים, ולכן אברמוב החליט לקחת את ההצעה.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, ליוואי גרסיה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי