אחרי ה-1:1 בין מכבי תל אביב לבית"ר ירושלים, פרשן ספורט1, אורי אוזן, עלה לשידור בתוכנית הספורט של 103FM וניתח את מאבק הכוחות בצמרת ליגת העל.
האזינו לדברים
אוזן אמר: "אני חושב שמכל המחזור, מי שהכי מרוצה זו הפועל באר שבע. בסוף זה יהיה בין מכבי תל אביב לבאר שבע, כי הן הכי טובות. באר שבע היא הקבוצה הטובה בליגה, אבל בתקופה האחרונה קצת קשה לה יותר, ומכבי בסך הכל שתי נקודות ממנה. לטעמי הן שתי הקבוצות הכי טובות בליגה. בינואר מכבי לא עשתה שום מהלך, שזה מאוד מאוד מוזר, בטח בהתחשב בזה שהיא שיחקה 14 משחקים יותר מכל קבוצה אחרת. אם היא באמת לא תביא שחקן, אני חושב שהיא תהיה בבעיה קשה. נדיר מאוד שמנחיתים ברגע האחרון. מאוד קשה להביא".
על עמדת השוער והשינוי שביצע לאזטיץ': "מאז שדניאל פרץ ועומרי גלזר עזבו, אין באמת שוער ישראלי בכיר. תשאל את אוהדי מכבי חיפה מה הם חושבים על השוער שלהם. לדעתי הם מאוד מקווים שעומרי גלזר יחזור למכבי חיפה. אני לא מדבר על ינואר אלא על העונה הבאה. לגבי סלוגה, זו לא איזה גחמה או החלטה למשחק אחד, כנראה שהולכים איתו עד סוף העונה. הוא לקח פנדל, אבל גם משפתי לקח פנדלים. הוא לא אשם בגול, הכדור שפשף את מורזוב ושינה כיוון. ברגע שאתה מתחייב לפינה, אתה לא יכול לחזור. לטעמי הוא לא אשם. בשני המשחקים שהוא שיחק הוא היה בסדר גמור. אני לא יודע אם זה מה שמכבי תל אביב צריכה, אבל אני חושב שהוא ירוץ איתו עד סוף העונה. מכבי תל אביב סופגת כבר 12 משחקים ברצף, וזה משהו שקבוצה אלופה לא יכולה להרשות לעצמה".
מה דעתך על הכתבה?