מכבי תל אביב חותרת להשלים את העברתו של רלבוהילה מופוקנג כבר בימים הקרובים, בכוונה לשלבו במחנה האימונים בהונגריה בשבוע הבא. הצוות המקצועי מעוניין בו כתחליף להנרי אדו, שצפוי לצאת להשאלה. מדובר בשחקן בעל פרופיל מרשים וסיכויי התפתחות גבוהים, אשר יתחרה על מקום בהרכב עם ווסלי פטאצ'י ואושר דוידה בעמדת הכנף, תוך יתרון משמעותי ביכולתו לשחק הן בצד ימין והן בצד שמאל של המגרש.
העסקה אמורה להיסגר סביב 1.5 מיליון יורו, כפי שדווח לפני כן על הסכום שמבקשת אורלנדו פיירטס, אלא שגם מכבי חיפה עדיין בתמונה ומנסה להביא אליה את שחקן הכנף בן ה-20, אחרי שעקבה אחריו במהלך העונה החולפת והציעה כפי הנראה כ-1.2 מיליון יורו. הירוקים לא מוותרים ושיפרו את ההצעה שלהם לפיירטס, כשהם עושים הכול שמופוקנג יגיע אליהם. לשחקן יש הצעה גם מליגת ה-MLS.
העונה שיפר מופוקנג את מאזנו ההתקפי וסיים עם חמישה שערי ליגה – שניים יותר מהעונה הקודמת – והוא אחד מחמשת המועמדים לפרס השחקן הצעיר של העונה, בו זכה כבר בעונה שעברה. הוא התעלה בליגת האלופות של אפריקה עם חמישה שערים נוספים, כבש עוד שניים בגביע וסך הכול היו לו 12 שערים ו-15 בישולים ב-49 משחקים בכל המסגרות. את שערו היחיד במדי הנבחרת (שש הופעות עד כה) הבקיע ב-0:2 על לסוטו לפני כשלושה חודשים.
מה דעתך על הכתבה?