קשרה של מכבי חיפה קנג'י גורה סידר את ענייניו בישראל ויחל באימונים יחד עם הקבוצה לאחר שנחת במחנה האימונים בהונגריה. השחקן שהה בישראל בימים האחרונים, התמקם עם משפחתו, והעביר את כל המסמכים הדרושים, כאשר כעת הירוקים יפנו רשמית להתאחדות לכדורגל בבקשה לרשום אותו על תקן של שחקן ישראלי, במקביל לאזרוח של אשתו.
במקביל הירוקים ממשיכים בניסיונות החיזוק, כאשר המטרה העיקרית היא צירוף של חלוץ ומגן ימני זר. בחיפה ממשיכים בשיחות מתקדמות עם חלוצים ביניהם ג'ורג'ה יובאנוביץ' וטריבנטה סטיוארט, כאשר גם בגזרת מגן ימני יש שיחות עם כמה מועמדים.
בנוגע למשחק אתמול, בקבוצה מודעים לכך כמובן שלא מדובר עדיין באינדיקציה כלשהי, אך רוצים לנצל את מחנה האימונים להכניס כמה שיותר שחקנים לכושר ובייחוד לעבוד על התיאום של הקבוצה. דין דוד שכבש את השער ממשיך ברצון שלו למצוא קבוצה בחו"ל, כאשר אם ימצא קבוצה שתסכים לשלם את הסכומים שחיפה דורשת המוערכים בכמה מיליוני יורו הוא יקבל את האישור להשלים את המעבר.
אל מכבי חיפה הגיעה הצעה רשמית מיוקהומה מרינוס, כאשר גם קנזס מהליגה האמריקאית מתעניינת בשירותיו. הקבוצה היפנית נמצאת במאבקי הישארות בליגה, בעוד שהחלוץ הבכיר שלה צפוי לעזוב לסינגפור, ומחליפו נפצע.
מה דעתך על הכתבה?