רן קוז'וך: "גם אם היינו ב-6-7 הפרש, מאבק האליפות היה פתוח"

play
רן קוז'וך מאמן הפועל באר שבע | דני מרון
צפו: הפועל באר שבע נתקלה בירמקוב בשיאו וסיימה ב-0:0 מול מכבי חיפה 03:18

הפועל באר שבע ראתה את בית"ר נצמדת אליה בפסגה. קוז'וך: "שלטנו והגענו למספיק מצבים. סדריק דון? לא חושב שזה על הפרק"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

הפועל באר שבע נפרדה הערב (שבת) ממכבי חיפה ב-0:0 וראתה כיצד בית"ר ירושלים מוחקת את המינוס ונצמדת אליה. הקבוצה מבירת הנגב עדיין בפסגה, אבל מקדימה את הצהובים-שחורים רק בזכות הפרש שערים עדיף. באר שבע הגיעה לכמה הזדמנויות מצוינות, אבל נתקלה ביום מצוין של גאורגי ירמקוב בין הקורות של האורחת.

המאמן רן קוז'וך סיכם: "ציפינו לנצח ועשינו משחק שהיה ראוי שננצח בו. הגענו למספיק מצבים בשביל שזה יקרה, אבל החמצנו. זה חלק מהכדורגל, אף אחד לא חשב שננצח עד סוף העונה. אנחנו צריכים להמשיך לשחק טוב, הניצחונות יגיעו".

על מאבק האליפות והעובדה שבית"ר ירושלים נצמדה לבאר שבע: "גם אם היינו ב-6-7 נקודות פור, מאבק האליפות היה פתוח".

רן קוז'וך מאמן הפועל באר שבע
| דני מרון

על חלון ההעברות והאפשרות שסדריק דון יגיע לטרנר, אמר קוז'וך: "אני מקווה שהחיזוק יגיע, מכוונים לחלק הקדמי. דון שחקן מצוין, אבל אני לא חושב שזה על הפרק".

על אילון אלמוג: "אני מקווה שהוא יישאר, אבל נצטרך לחשוב על הדברים טוב. אילון שחקן מצוין. נשב, נדבר ונקבל את ההחלטות הכי טובות בשביל כולם".

אליאל פרץ שחקן הפועל באר שבע
| דני מרון

אליאל פרץ סיכם: "לא עשינו את מה שהכי חשוב בכדורגל, וזה להבקיע. נלמד מזה. הפנים למשחק הבא, ליום שלישי בגביע, ואחר כך לליגה. הלחץ נמצא שם כל הזמן, לא משנה אם אנחנו משחקים לפני האחרות או אחרי. בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב קבוצות איכותיות, אנחנו צריכים לדעת לנצח. גם הנקודה זה משהו, ניקח אותה ונשפר את מה שצריך כדי לצאת מחוזקים".

הקשר הוסיף: "האנליסטים והצוות יודעים מה הקבוצה צריכה בינואר. אם יש מישהו שיכול לבוא ולעזור, נקבל אותו בברכה. גם אם לא, יש פה סגל שיכול לקחת את הפועל באר שבע לאליפות. אנחנו במקום הראשון, לפי זה אנחנו הכי טובים, אבל לא לוקחים אליפות בינואר. יש דרך ארוכה, נקווה להיות גם בסוף מאי באותו מקום".

המחזור ה-18 יגיע לסיומו ביום ראשון, כשמ.ס. אשדוד תארח את עירוני קרית שמונה.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע, רן קוז'וך

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי