הכדורגל הישראלי בדרך לפרידה מ"שני שחקנים מהגדולים בדור האחרון"

זריהן, וייס וסער דיברו ב"קיקטוק" על שני ישראלים וותיקים שנותרו ללא קבוצה, וייתכן שכבר "פרשו בלי להודיע" - בן שהר ואייל גולסה: "קשה לראות אותם חוזרים בגילם"

(גודל טקסט)

בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" דיברו רועי זריהן, שלמה וייס ואופיר סער על שחקנים שנותרו ללא קבוצה אחרי חלון ההעברות של ינואר ושמו זרקור על שני ישראלים וותיקים, שעשויים להודיע על פרישה בקרוב – בן שהר ואייל גולסה.

וייס טען: "לדעתי שניהם פרשו ולא הודיעו על כך, קשה לי לראות אותם חוזרים לכדורגל בגיל שלהם. אני לא רואה את שניהם חוזרים שנה אחרי שלא שיחקו כדורגל, שני שחקנים מהגדולים בדור האחרון בעיניי".

סער התייחס לגולסה: "אייל גולסה אם לא הפציעות היה מגיע לרמות פסיכיות. אתם יודעים איך שחקנים ששיחקו והתאמנו עם גולסה מדברים עליו? הרבה יותר ממה שאנחנו אומרים".

הכרוז של מכבי תל אביב, שי סידי, ליד שחקן מכבי פתח תקוה, אייל גולסה | אריאל שלום

זריהן הוסיף: "אנחנו לא מדברים הרבה על גולסה, אבל בעשר השנים האחרונות הוא אחד הקשרים שהכי אהבתי אי פעם".

וייס סיפר: "כשהייתי בן 19 אחד הריאיונות הראשונים שלי היה עם שני ילדים שהגיעו לנערים של מכבי חיפה, התאומים אוראל ואייל גולסה. כבר באימונים הראשונים הבנת שמדובר במשהו מטורף. ניתן לו ולבן שהר את הכבוד, שהר אחד החלוצים הטובים שהיו פה, עשה קריירה מדהימה, ניתן להם את הכבוד להודיע על זה בעצמם".

עוד באותו נושא: אייל גולסה, בן שהר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי