"האוהדים לא הבינו את זה": בן חיים סיפר – כך הפכתי לטוב יותר ב-30 אחוז

play
שחקן מכבי תל אביב טל בן חיים | ברני ארדוב
שימיץ' פישל שלוש פעמים, מכבי חיפה הפסידה 3:2 למכבי פתח תקוה 05:05

כוכב העבר נזכר בשער האחרון שלו בקריירה, שנכבש כחלק ממופע הבלהות של שימיץ': "הקהל של היריבות לא הבין שכשהם עושים בלאגן זה מדליק אותי"

(גודל טקסט)

הופעת הבכורה של לורנצו שימיץ' במכבי חיפה תיזכר כאחת הגרועות בשנים האחרונות בליגת העל. בספטמבר 2023 התארחו הירוקים מול מכבי פתח תקוה במושבה והפסידו 3:2, כששלושת השערים של המלאבסים הם באשמתו של הבלם. טל בן חיים החלוץ, כובש השער הראשון, נזכר במשחק וסיפר שלאו דווקא הטעות של שימיץ' היא מה שהוביל לשער מבחינתו.

בן חיים נזכר ב"תוכנית הספורט של ישראל" ברדיו חיפה: "השער האחרון שלי בקריירה הוא נגד מכבי חיפה, במושבה. שימיץ' איבד שם את הכדור, המשחק המקולל שלו מול מכבי פתח תקוה. חודשיים אחרי הודעתי על פרישה מכדורגל, לא הייתה לי ברך, אני עם ארקוקסיה יום קודם, אטופן למשחק ו-וולטרן שנייה לפני כן".

לורנצו שימיץ' שחקן מכבי חיפה מאוכזב, דולב חזיזה איתו | אודי ציטיאט

שחקן העבר שיתף: "אוהדי מכבי חיפה זרקו דברים, עשו בלאגן. האוהדים של היריבות שלי לא הבינו שכשהם עושים לי את זה אני טוב יותר ב-30 אחוז, איך שזה התחיל דקה אחרי זה הבקעתי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי