תחושות קשות אצל הירוקים אחרי ה-3:0 מול מכבי תל אביב: "מחזה לא נעים, זה פלייאוף שהוא פשוט סיוט". המאמן כעס ואמר במחצית: "אפשר לגמור פה את הערב בתוצאה שתהיה כתם על כל הקריירה של כולנו". מוחמד, סייף וקאני סיימו את העונה: "אין לנו סגל למשחקים הקרובים"
תחושות קשות במכבי חיפה אחרי עוד תבוסה, הפעם 3:0 למכבי תל אביב. בקבוצה שוב העבירו ביקורת גם על השחקנים וגם על הצוות המקצועי בכל מה שקשור להכנה למשחק, שכן במחצית הראשונה, בעיני אנשי המועדון, הקבוצה נראתה חסרת אונים.
"המחצית הראשונה הייתה מחזה לא נעים", קבע גורם במועדון. "זה היה נראה כאילו אין לנו תשובות לכלום ואנחנו רק מחכים לשריקה. מכבי חיפה לא יכולה להיראות ככה בשום שלב של העונה".
ברק בכר, קני מילר | אודי ציטיאט
אם אחרי הניצחון על בית"ר ירושלים עוד היו כאלה שחשבו כי יש לא מעט שחקנים שיכולים להוות את השלד לעונה הבאה, המשחק אתמול שוב הציג את חולשת הסגל, ונדמה שלא יהיה מנוס משינוי מהותי ומשדרוג דרסטי שלו.
מי שנראה זועם במחצית הוא המאמן ברק בכר, שדרש מחניכיו להתעשת. "אפשר לגמור פה בתוצאה שתהיה כתם על כולנו לכל הקריירה", אמר המאמן לחניכיו וביקש מהם להתעורר.
היחיד למעשה שזכה למחמאות היה עלי מוחמד, שהחליף את פטר אגבה במחצית והביא לשינוי, כאשר המחצית השנייה כבר הייתה מאוזנת לחלוטין. מוחמד נפצע לקראת הסיום ולא ישוב לשחק עוד העונה, כמו גם קני סייף וסילבה קאני שנפצעו.
"אפשר להגיד שאין לנו סגל לשלושת המשחקים הקרובים", אמרו במועדון, ואכן בכר ייאלץ להסתדר עם מספר בלתי נתפס של פצועים.
"אם נמשיך לשחק ככה נמשיך להתבזות. אם מוציאים את המשחק מול בית"ר, זה פלייאוף שהוא סיוט" | אודי ציטיאט
בקבוצה מבינים שהפציעות כולן לא יכולות להיות צירוף מקרים, ובקיץ ייעשה חושבים גם בעניין זה. במועדון ישנו גם סטנדרטים בכל מה שקשור לצד הפיזיולוגי, וכן נבחנת האפשרות לצרף איש צוות נוסף שעיסוקו יהיה הצד הפיזיולוגי, מניעת פציעות ושיקום לאחר פציעות.
כעת בחיפה רוצים לסיים את המשחקים שנותרו בצורה טובה. "אם נמשיך לשחק ככה נמשיך להתבזות. אם מוציאים את המשחק מול בית"ר, זה פלייאוף שהוא סיוט", קבע שחקן בכיר בחיפה. "החובה של כולנו לתת הכל במשחקים שנותרו כדי להחזיר מעט מהכבוד".
למרות שהדבר היה ידוע ממילא, אתמול הוכרע גם מעשית ותיאורטית כי הירוקים לא יהיו במוקדמות מפעל אירופי, ולמעשה העונה הבאה תיבנה לקראת מאבקים בזירות המקומיות בלבד.
מה דעתך על הכתבה?