Sport1 Banner

אחרי האליפות: אלונה ברקת סיפקה הצהרה לגבי עתידו של רן קוז'וך בעונה הבאה

play
רן קוז'וך | דני מרון
צפו: הפועל באר שבע ניצחה 2:4 את מכבי תל אביב וזכתה באליפות! 05:03

מאמן הפועל באר שבע אחרי הזכייה: "אני מאוד אשמח להישאר. זו שערורייה שדן ביטון לא מועמד לשחקן העונה". הבעלים: "מאמינה שהמאמן שיישאר"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

הפועל באר שבע עשתה זאת! הקבוצה מבירת הנגב זכתה הערב (שלישי) באליפות שישית בתולדותיה מחזור אחד לפני סיום הפלייאוף העליון, כשניצחה את מכבי תל אביב 2:4 והוכתרה בזכות ה-0:0 של בית"ר ירושלים עם הפועל פתח תקוה במשחק המקביל. איגור זלאטנוביץ' (18), קינגס קאנגווה (28), זאהי אחמד (77) ומיגל ויטור (80) השלימו ערב ענק בטרנר.

"אני לא מעכל", אמר רן קוז'וך הנרגש. "חלמנו על זה, עבדנו קשה בשביל זה – כל המועדון, מאלונה דרך הצוות המקצועי, הרפואי, השחקנים, לכל אחד יש פה נגיעה. נבנינו ממה שקרה בעונה שעברה, השתמשנו ברגעים האלה. יכולנו לתרץ ולהגיד שלא נתנו לנו עד הסוף, אבל בחרנו שלא לעשות את זה ולא להתעסק בדברים שלא תלויים בנו. למדנו ממה שהיינו צריכים ללמוד כדי לבוא למשחקים כאלה ולדעת להביא אותם".

המאמן המאושר הוסיף ואמר: "אחרי בית"ר ירושלים, זו פעם ראשונה שהתייחסתי לטבלה. אמרתי לשחקנים – גם בשנה שעברה וגם השנה היינו שם ואיבדנו את זה. אנחנו לא נאבד את זה הפעם. מה שמייחד את הקבוצה הזאת זה שגם השחקנים שלנו – שקצת מדברים עליהם בזלזול – גם הם עשו התקדמות. אולי הם היו בקבוצות גדולות, אבל האליפות היא שלהם. אולי עזרנו להם להתפתח, אבל אי אפשר שלא לתת להם את הקרדיט".

על עתידו: "אלונה היתה שם בשבילי הרבה פעמים, גם בעונה שעברה, היא עמדה לצדי. אני מאוד אשמח להישאר, מרגיש פה בבית. יש לנו עוד הרבה לאן להתקדם, אם ירצה השם זה יקרה".

אלונה ברקת | דני מרון

קוז'וך הוסיף וחשף: "בחדר ההלבשה תכננתי נאום, ואז הגיע ווינר על, שזו שערוריירה שהוא לא מועמד לתואר שחקן העונה, וקוראים לו דן ביטון. מהרגע שהוא יצא החוצה, הוא היה שם בשבילנו בכל כך הרבה רגעים – וגם אנחנו בשבילו. הוא ביקש לדבר. כשהוא דיבר, לא היה מה להגיד. ההתרגשות, הצמרמורת, תחושת האחריות. הוא ספורטאי ענק ואני מאחל לו לחזור אלינו כמה שיותר מהר. הוא עוד יהיה שחקן העונה בישראל, אני בטוח".

אלונה ברקת: "אני מאמינה שרן קוז'וך ימשיך, אמרנו שנדבר בסוף העונה והיא עוד לא הסתיימה. יש לנו עוד משחק, עוד גביע, נסיים את זה ונדבר. בעזרת השם הכל יהיה טוב. דן ביטון מאוד ריגש אותנו בחדר ההלבשה, הוא קפטן אמיתי. אני בעננים, ב-2:2 לא נשמתי. הזכייה הזאת היא של כולם".

על יריבתה במירוץ אמרה ברקת: "בית"ר עשתה עונה יוצאת מהכלל, כל הכבוד לה. זה מאתגר. זה מוציא מעצמך דברים הרבה יותר טובים, תמיד טוב שיש מועמדת טובה. אני רוצה לברך את בית"ר על עונה נהדרת".

שחקני הפועל באר שבע חוגגים
| דני מרון

אור בלוריאן הוסיף: "אני חושב על הימים הפחות טובים שהיו לי בקריירה ואני מודה לרן, הוא נתן לי דף חלק. אין ספק שזה הרגע הכי שמח בחיים שלי. אין מאושר ממני לעזוב עם תואר, אני מקווה שנביא גם את הגביע". גיא מזרחי אמר: "זה מסע מטורף של שנתיים, עמדנו בזה".

משחקי המחזור האחרון

* שבת, 18:00: הפועל פתח תקוה – מכבי תל אביב (ספורט4)

* שבת, 21:00: הפועל באר שבע – מכבי חיפה

* שבת, 21:00: בית"ר ירושלים – הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי