יממה לפני גמר גביע המדינה מול הפועל באר שבע (שלישי, 20:30) ובסביבתו של דור פרץ עדיין מדברים על כך שצריך לחכות לפריצת דרך על מנת שקפטן מכבי תל אביב יחתום על חוזה חדש במועדון.
פרץ יסיים מחר עונה אדירה מבחינתו האישית. הוא הוכתר למלך השערים של ליגת העל עם 19 כיבושים ובסך הכול הבקיע 22 שערים בכל המסגרות. ברמה הקבוצתית זו לא עונה מוצלחת של מכבי תל אביב למרות שאם היא תזכה מחר בגביע המדינה היא תסיים אותה בטעם מתוק.
בכל הקשור למצב החוזי אין עדיין פריצת דרך לקראת חתימה על הסכם חדש במכבי תל אביב. לשחקן הצעות מחוץ לישראל ובשלב הזה הצהובים עדיין לא מתקרבים לסכומים שהוא הרוויח בשנים האחרונות. לפרץ היה חוזה שנע סביב חצי מיליון יורו נטו לעונה בארבע השנים האחרונות. במועדון עדיין מאמינים שאפשר וצריך לייצר עסקה במסגרתה הוא ישאר בקבוצה ואחרי גמר גביע המדינה יתכנסו הצדדים כדי לנסות ולסיים את המשא ומתן.
פרץ ישוחרר ממשחקה של נבחרת ישראל מול אלבניה בשבוע הבא גם בגלל עומס יוצא דופן של משחקים שהיה עליו לאורך כל העונה ובמיוחד בפלייאוף, אבל גם כדי לתת לו את הזמן לנסות ולסיים את המגעים מול מכבי תל אביב על הצד הטוב ביותר, או לחילופין להתחיל ולנוע לעבר התחנה הבאה שלו.
מה דעתך על הכתבה?