Sport1 Banner

"יבינו שלא צריך את זה": בכיר בבית"ר הציל את עצמו מהגורל הידוע מראש?

אחרי ההחלטה המפתיעה למנות את אלמוג כהן למאמן, רבים אמרו שמדובר בהתקרבות לדלת היציעה מבחינתו. עם זאת, ניר צדוק טען בפודקאסט "הפודיום": "בסוף יבינו שלא צריך מנהל מקצועי לפני מאמן"

(גודל טקסט)

אלמוג כהן ובית"ר ירושלים הפתיעו את כולם לאחר שהוחלט שהמנהל המקצועי יהפוך למאמן. על אף שרבים אמרו שמדובר בהתקרבות לדלת היציאה מבחינת כהן, ניר צדוק טען בפודקאסט "הפודיום" שהמאמן החדש הציל את עצמו מהגורל הידוע מראש.

אורי אוזן שיתף: "שחקני עבר, אני יכול להגיד על עצמי, פגשתי מאמן בכיר והוא אמר לי 'אל תעזוב בחיים'. איפשהו זה גם אצלי יושב כי אני מתגעגע, רוצה את היום-יום. אלמוג כהן ירד למגרש וזה מחשיד".

צדוק טען: "ברק אברמוב הגיע למסקנה ואמר לעצמו 'למה אני צריך מנהל מקצועי בכלל?', מאמן תמיד יצטרכו, תמיד יהיו מאמנים. מנהלים מקצועיים לפעמים יש, לפעמים קוראים להם ראש מערך סקאוטינג, לפעמים אין אותם בכלל. בסוף יש פה תאוות שליטה של בעלים, הם אוהבים את זה".

אלמוג כהן | ברני ארדוב

העיתונאי תהה: "מה שמוזר פה הוא שאנחנו מסתכלים על מנהל מקצועי כתפקיד יותר בכיר ממאמן, ובסוף המנהל המקצועי רוצה להיות מאמן. מה זה אומר על התפקיד הזה בכלל? גם אם אלמוג כהן מקרב את עצמו לכישלון, אבל הוא חייב להתחיל להתקדם".

צדוק סיכם והסביר למה ההחלטה המפתיעה עשויה להאריך את זמנו של כהן בבירה: "בסוף, הוא לא יצליח להיות מנהל מקצועי בבית"ר ירושלים להרבה זמן לא כי זה מקום לא סבלני או כי הוא לא יצליח, אלא כי בסוף יבינו שלא צריך את זה לפני מאמן".

עוד באותו נושא: אלמוג כהן, בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי