Sport1 Banner

יעזוב לחו"ל אחרי העונה המרשימה? הקבוצה שמעוניינת בשחקן עירוני טבריה

גיא חדידה, שסיים עונה מצוינת עם 13 שערים ו-7 בישולים, עשוי לשוב ולצאת לשחק בחו"ל. בנגקוק יונייטד כבר הביעה עניין ואף צפויה לנסות לצרפו

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

גיא חדידה עשוי לעזוב בקיץ הקרוב את ישראל ולעבור לשחק בחו"ל. הקשר של עירוני טבריה, שסיים עונה מצוינת עם 13 שערים ו-7 בישולים, מושך עניין גם מעבר לים, כאשר בין המתעניינות נמצאת בנגקוק יונייטד מתאילנד שכבר פנתה לגביו.


על פי דיווח של העיתונאי רודי גלאטי, מספר מועדונים עוקבים אחרי חדידה, והאפשרות שיעזוב את ישראל נחשבת ריאלית במיוחד. בנגקוק יונייטד מדורגת כיום במקום החמישי בליגה התאילנדית.

הליגה התאילנדית כבר קלטה בעבר שחקנים ישראלים, בהם לידור כהן ובן אז'ובל, וכעת ייתכן שחדידה יהיה השם הבא שיצטרף לרשימה. אחרי העונה הנהדרת שלו בטבריה, נראה שהקשר בן ה-30 עשוי לקבל הזדמנות נוספת מחוץ לישראל.

גיא חדידה, עירוני טבריה
בדיוק בזמן. חדידה | קובי אליהו

חדידה, שגדל במחלקת הנוער של הפועל תל אביב, עבר לאורך הקריירה שורה ארוכה של תחנות בכדורגל הישראלי, בהן עירוני רמת השרון, מכבי יבנה, הפועל כפר סבא, בית"ר תל אביב/רמלה, הפועל חיפה, מכבי פתח תקוה, הפועל ירושלים, בני ריינה ועירוני טבריה.

בנוסף, הוא כבר התנסה בעבר בכדורגל האירופי כששיחק בסקריאספור הטורקית, צ'רנומורץ אודסה האוקראינית וזלאגרסגי ההונגרית.

עוד באותו נושא: גיא חדידה, עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי