מכבי תל אביב הציעה לעידו שחר לשבת למשא ומתן על חוזה חדש וארוך טווח, אבל הקשר הבהיר שחלומו הוא לחזור לשחק מחוץ לישראל. אם זה לא יקרה בקיץ הקרוב, הוא יישאר במכבי תל אביב בעונה הבאה ובסיומה יעזוב כשחקן חופשי.
למחזיקת הגביע הייתה אפשרות להאריך את חוזהו של שחר בעונה נוספת, והיא אכן מימשה את האופציה שהייתה לה. במקביל, וכפי שמקובל כאשר מועדון מעוניין להשאיר שחקן מעבר לעונה אחת, פנתה הקבוצה אל השחקן וביקשה לפתוח במשא ומתן על חוזה חדש למספר עונות.
שחר הבהיר כי בשלב הזה הוא אינו זונח את רצונו לחזור לשחק באירופה, אחרי שכבר שיחק בעבר בקפריסין. אם מכבי תל אביב לא תרצה למכור אותו הקיץ, הוא יישאר במועדון בהתאם להסכם הקיים, אך בעוד שנה יעזוב ללא תמורה.
הקשר היה מהשחקנים הבולטים של מכבי תל אביב בעונה שעברה, ורשם מספרים יפים מאוד, במיוחד בכל הנוגע לכיבוש שערים. הוא מעוניין להתקדם לאירופה כבר הקיץ, אך הדברים תלויים במכבי תל אביב, מאחר שהוא מחזיק בחוזה חתום לעונה הבאה.
כעת יצטרכו במכבי תל אביב להחליט אם שווה להם להשאיר את שחר לעונה נוספת ובסיומה לאבד אותו ללא תמורה, או לחלופין לנסות למכור אותו כבר הקיץ בסכום סביר, שעל פי הערכות שונות עשוי לנוע סביב 800 אלף יורו.
מה דעתך על הכתבה?