הפועל חיפה תקיים מחנה אימונים בבאנסקו בולגריה בתאריכים 13-20 ביולי ותפגוש למשחקי אימון את טאוטה מליגת העל האלבנית וארקדאג אלופת טורקמניסטן. הקבוצה של חיים סילבס התלבטה לאחרונה היכן לערוך את מחנה האימון ובסופו של דבר נפל הפור על בולגריה כאשר כאמור נקבעו שני משחקי אימון שייערכו במחנה. מי שיגיע למחנה הוא הקשר שייק קייטה, ששיחק בעונה שעברה בליגה באיחוד האמירויות.
קייטה בן ה-21, ממאלי, ינסה להרשים את סילבס ואם יעשה זאת יהיה המחליף של סנדרו אלנטושווילי שעזב את הקבוצה לאחר שהמאמן לא היה מעוניין בו מסיבות מקצועיות. הקשר קיבל פיצוי והתיר את חוזהו וכעת בחיפה מחפשים מחליף, כשגם שמו של איסמעילה סורו על הפרק.
עוד לפני מחנה האימונים בחיפה יחלו את האימונים לקראת העונה החדשה ביום שני הבא כשהתקווה היא להחתים עוד כמה שחקנים עד פתיחת האימונים ולהתקרב להשלמת הסגל. בקבוצה מרוצים מההחתמה של איתי זפרני, חלוצה הצעיר של מכבי תל אביב שהגיע בהשאלה, ומשוכנעים שיוכל להוות אחת מהפתעות העונה.
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים
מה דעתך על הכתבה?