Sport1 Banner

שומרת על המשכיות: הפועל ירושלים הודיעה על השארת שני שחקנים

play
מתן חוזז, שחקן הפועל ירושלים חוגג | דני מרון
צפו: ויניסיוס להט, ברזיל הביסה 0:3 את סקוטלנד ועלתה מהמקום הראשון 03:12

הקבוצה מהבירה אישרה כי האופציות על הבלם והשוער מומשו: הראשון האריך את ההתקשרות בשנתיים, השני ימשיך לעונה נוספת בהשאלה מהפועל באר שבע

(גודל טקסט)

הפועל ירושלים הודיעה היום (חמישי) על שני שחקנים שממשיכים במועדון. הבלם תמיר חיימוביץ' חתם על חוזה חדש לשנתיים נוספות, בעוד הקבוצה מהבירה מימשה את האופציה על השוער בן גורדין, שימשיך לעונה נוספת בהשאלה מהפועל באר שבע.

האופציה על חיימוביץ' מומשה לאחר עונת בכורה מוצלחת בקבוצה. גורדין, שרשם בעונה החולפת שלוש הופעות בלבד במדי הקבוצה, שתיים בגביע המדינה ואחת בהפסד לעירוני טבריה בפלייאוף התחתון לאחר שהפועל ירושלים כבר הבטיחה את הישארותה בליגה, ימשיך לעונה נוספת.

שחקן הפועל ירושלים תמיר חיימוביץ'
זכה לחוזה חדש. חיימוביץ' | דני מרון

הפועל ירושלים ממשיכה בהכנות לעונה הבאה תחת ליאור זדה, שסייע לקבוצה לשרוד בליגת העל וזכה לחוזה לעונה נוספת.

הקבוצה כבר נפרדה הקיץ משחקנים משמעותיים כמו גיא בדש, מתן חוזז והראל שלום, וכן ממספר שחקנים זרים. גם הקשר ג'ון אוטומאו צפוי להימכר במהלך הקיץ.

עוד באותו נושא: הפועל ירושלים בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי